Ja tenim guanyadors/es del concurs d'instagram

Última revisió 11-08-2015 13:35
11/08/2015

Ja tenim els guanyadors del 1r Concurs d'instagram, organitzat pel Brou del mestre i l'Ajuntament de la Garriga.

El concurs, que ha rebut prop de 800 fotografies, convocava a usuaris de la xarxa social d'instagram que fossin seguidors del Brou del mestre i de l'Ajuntament. En la categoria #LaGarriga2015, que recullia imatges d'elements o espais identificables del municipi, ha guanyat la usuària @ekb.europe amb una fotografia d'una casa del Passeig i en segon lloc ha quedat @palmargen amb una de l'església sense filtres.

De les 378 participacions rebudes, la majoria d'instantànies han estat d'elements característics del modernisme com rajoles, tanques, edificis, portes i finestres amb vitralls o simplement detalls puntuals. Altres objectius fotografiats han estat espais coneguts del poble com l’estació de tren, el passeig, algunes places o l’església. Els camps i horts dels també han estat objecte de captura per alguns dels participants.

Pel que fa a la categoria de Festa Major, etiquetada amb #FMLaGarriga2015, la guanyadora ha estat @immakuka amb una imatge del correfoc i el segon lloc l'ha ocupat @lluissalvado amb una instantània de l'esgarrinxada.

En aquest cas, de les 414 participacions, la majoria s'han centrat en el correfoc, l’esgarrinxada, els balls de swing, els concerts al passeig, el Holi Fest i la festa de l’escuma. Altres detalls captats han estat els pinxos de la ruta i el mocador de festa major.

El guanyadors, tal i com indiquen les bases, s'emportaran càmera Fujifilm Instax 8, impressions 20x20, ampliacions i circuits termals. 

Et pot interessar