La Garriga, a l'assamblea de l'AMI

Última revisió 21-07-2015 12:01
21/07/2015

La Garriga va ser present a l'assemblea general de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), celebrada el passat 17 de juliol a Valls.

Durant la sessió, es va escollir l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, nou president, i l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, vicepresident primer en una candidatura de consens, que va ser l’única que es va presentar i vol aglutinar alcaldes i alcaldesses de totes les formacions polítiques i que representen de forma transversal tot el territori.

També s’han escollit els membres de l’executiva (vocals, secretari i tresorer) i el Consell Directiu de l’AMI, que està format per un alcalde o alcaldessa de cadascuna de les comarques catalanes amb ajuntaments independentistes.

El nou president, Carles Puigdemont ha defensat que “els ajuntaments són el pal de paller de la independència, i el municipalisme independentista té un paper decisiu en el procés”. “Ambdós -ha afegit- han de ser la pedra angular del 27S”. D’altra banda, el nou president de l’AMI ha convidat la capital de Catalunya a sumar-se a l’entitat, en un moment en què “necessitem més que mai sentir l’escalf, la proximitat i el suport de Barcelona”.

 

Foto de família dels municipis que formen AMI
Foto de família dels municipis que formen AMI