Presentació i tastet de l'espectacle La Viola d'Or

Última revisió 29-07-2015 09:27
17/07/2015

El proper 22 de juliol a les 19 h es presentarà, a la capella de Sta Maria del Camí, la reposició de l'obra La Viola d'Or, que s'ha programat durant la Festa Major d'aquest any.

L'acte, que vol commemorarà el 150 aniversari del naixement d’Enric Morera, comptarà amb la participació de la cobla Marinada, del cos de ball de Factoria Mascaró i les veus solistes de Josep-Ramon Olivé (baríton) i Anna Alàs i Jové (mezzosoprano).

La presentació, amb entrada lliure, durarà uns 45 minuts i servirà per mostrar com serà la producció que es portarà al Teatre de la Garriga-El Patronat el proper 1 d'agost.

Aquesta peça lírica, que va ser estrenada al Teatre de la Naturalesa de la Garriga el 30 d’agost de 1914 davant de més de 3.000 persones, ara ens arriba modernitzada, amb la cobla Marinada, amb cor, ballarins, actors i solistes. 

La producció, dirigida per Jordi Prat i Xavier Albertí, actualitza una de les peces més emblemàtiques del patrimoni musical del segle XX. El director musical és Diego Martin Etxebarria i els actors Oriol Genís i Aina Sánchez.

Per adquirir les entrades del dissabte 1 d’agost al Teatre el Patronat (sessions a les 18 i 21,30h) dirigiu-vos a l’OAC de l’Ajuntament, al web www.ticketea.com i una hora abans de començar l’espectacle a la taquilla. Preu: 6€.

Fotos: www.todocoleccion.net