Arriben els divendres a la fresca

Última revisió 29-06-2015 10:34
29/06/2015

Els propers divendres 3, 10 i 17 de juliol la Garriga celebrarà els seus populars divendres a la fresca, dins un cicle que portarà al poble tres actuacions musicals diferents. 

La primera arribarà el dia 3, de la mà de l’associació de joves assemblearis la Bordalla, amb el concert de El Valle de la Muerte (grup local de hip-hop) i Oh Uh Ah (versions clàssiques tocades en punk i rock) . El dia 10 la gresca seguirà amb el concert de De la Carmela (flamenco-fusió), organitzat pel Brou del Mestre, i el 17 de juliol serà el torn d’Amics del Soroll, amb els concert de Criba i Mobscure (metal). Totes les actuacions tindran lloc a l’Auditori de l’Escola de Música (escenari exterior).

El Casal de Joves de la Garriga organitza aquests dies tallers i activitats, diversos. Entre la programació destaca, per exemple, un taller de fotografia estenopeica i un altre de serigrafia. Més informació a la pàgina de Facebook del Casal de Joves i al correu lgterritorijove@gmail.com.

Cartell Divendres a la Fresca 2015
Cartell Divendres a la Fresca 2015