Revetlles amb precaució

Última revisió 22-06-2015 11:02
22/06/2015

Amb l'estiu arriben les celebracions de festes populars i tradicionals com les revetlles, amb l'increment de l'ús de material pirotècnic i l'encesa de fogueres. Des de l'Ajuntament us posem a l'abast diferents consells per minimitzar els riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural.

Per gaudir de les revetlles i les tradicions catalanes cal tenir en compte els riscos que comporten el foc i els petards. Quant als petards, s’ha de vigilar el comportament dels més petits, seguir les instruccions d’ús dels fabricants i no llançar coets a prop del bosc. Les fogueres s’han d’encendre aïllades dels edificis, sempre sota la supervisió d’adults i no s’hi ha de llançar elements que puguin explotar o enlairar-se. En els correfocs cal seguir les instruccions dels organitzadors i vestir-se adequadament.

D'altra banda, l’Agència de Salut Pública de Catalunya ofereix als consumidors una sèrie de consells a l’hora de comprar i conservar les coques de revetlla. 

Revetlles precaució
Revetlles precaució