Jornada lúdicoeducativa a la plaça de l'Església

Última revisió 22-06-2015 08:33
22/06/2015

El proper 26 de juny es celebrarà la cloenda del Consell d’Infants de la Garriga amb una jornada lúdicoeducativa a la plaça de l’Església.

Durant tota la tarda els nens i nenes del poble podran gaudir de jocs i activitats relacionats amb les temàtiques treballades durant tot al Consell, com són la solidaritat, la cooperació, l’àmbit lúdic i l’educació.

El Consell d’Infants és l’òrgan de participació local on els infants poden exercir el seu dret a participar, a expressar les seves idees i pensaments i on poden proposar accions concretes per transformar el seu poble. El conformen un total de 16 nens i nenes de 5è i 6è de les escoles del municipi, escollits pels seus companys i companys.

Cartell Cloenda Consell Infants
Cartell Cloenda Consell Infants