El magazín 'La tarda', divendres des de la Garriga

Última revisió 05-06-2015 10:40
05/06/2015

El magazín radiofònic 'La tarda' de La Xarxa, en antena de dilluns a divendres de 4 a 7 a Ràdio Silenci, serà testimoni aquest divendres de la tradició de les catifes florals a la Garriga. 

El programa, que es farà conjuntament amb Ràdio Silenci, es podrà seguir en directe des de la plaça de l'Església.

Les periodistes Laura Alcalde i Andrea Ramos parlaran durant les tres hores de programa amb el president de l'Associació Cultural Corpus la Garriga, Enric Marata, 'historiador Joan Garriga i amb la professora de l'escola d'art i disseny EMAD, Innocència Maza,sobre l'exposició i el concurs de cartells de Corpus. També hi haurà temps per escoltar el CD 'Corpus Imaginari', editat amb motiu de la festa.

La Ruta del pintxo, la Nit dels aparadors i els atractius turístics del municipi seran també objecte de conversa amb l'Agrupació de Serveis i Comerciants; el director financer del Balneari Termes la Garriga, Ramon Fabre, i l'alcaldessa en funcions, Meritxell Budó. El programa es completarà amb les actuacions en directe de Mimesotas i The Crab Apples.

'La tarda' ha consolidat un model caracteritzat per la implicació dels professionals de la vintena de ràdios locals que hi participen habitualment. Un tret distintiu de l'espai que permet copsar el pols a l'actualitat local i que fa que aquesta sigui ja la seva tercera temporada en antena.