Una oportunitat per conèixer el poble

Última revisió 04-06-2015 14:19
04/06/2015

El Corpus és també una oportunitat d’or per conèixer el municipi, el seu patrimoni i els seus elements més emblemàtics. 

Per això durant tota la diada s’organitzaran portes obertes a espais com el Refugi Antiaeri, Can Raspall, el jardí de la Casa Barbey, les cases en miniatura Olivé-Bulbena, la vil·la romana de Can Terrers, la Fundació Maurí o la Doma, on es projectarà el documental La Doma en 3D.

Altres punts d’interès que també es podran visitar seran la capella de Santa Maria del Camí, la Fundació Fornells- Pla i Conxa Sisquella, el Balneari Termes la Garriga i el Jardí del Balneari Blancafort.

La festa, a més, comptarà amb punts d’informació turística al Centre de Visitants (carretera Nova, 46) i a Can Raspall (Banys, 38 – 40).