Pallassos sense Fronteres actua davant nens autistes

Última revisió 13-05-2015 12:18
13/05/2015

Una cinquantena d’usuaris de la xarxa de serveis Autisme La Garriga, van gaudir el 12 de maig passat de l’espectacle de malabarisme, màgia i humor que els han ofert la companyia de pallassos NEGRO y FLACO. 

És tracta de la setena festa, de les 38 previstes durant l’any 2015, del programa Correos reparte sonrisas, desenvolupat per CORREOS i Pallassos Sense Fronteres, i que ha estat organitzada amb la col·laboració de personal del centre.

L’espectacle promou els mètodes de l’anomenada risoteràpia i els seus efectes benèfics per millorar la qualitat de vida dels nens i nenes amb malalties.

Des de l’inici del programa, l’any 1999, fins a dia d’avui, s’han celebrat 518 festes on han assistit al voltant de 44.900 beneficiaris. Més de 2.650 voluntaris s’han beneficiat dels 156 tallers de formació impartits i al voltant de 2 milions d’escolars de 11.250 escoles han enviat cartes de suport als petits hospitalitzats.

En la present edició, CORREOS i Pallassos Sense Fronteres intensificaran la tònica, iniciada ara fa set anys, d’incrementar les intervencions en els centres d’educació especial, penitenciaris o d’acolliment, ja que no només els nens, sinó també els adults, són potencials destinataris dels beneficis del riure i del bon humor que promou el programa.