Diumenge solidari

Última revisió 12-05-2015 09:10
12/05/2015

Diumenge 17 de maig es faran a la Garriga dues activitats solidàries: una Festa de la Primavera i una caminada amb presentació de la revista 43 Ayotzinapa

La Festa de la Primavera Solidària, oberta a tota la població, recollirà donatiu per a la investigació del Càncer Infantil de St Joan de Déu i pel Banc d'Aliments de Càritas.  Les activitats i parades es faran a l’escola Giroi de 10 a 13 h i estan organitzades per l'Ampa del centre. 

Pel que fa a la caminada, es farà pel Malhivern a partir de les 9 h. L'activitat costa 5 € amb esmorzar inclòs i el que es reculli es destinarà als familiars i a l'escola dels 43 desapareguts d'Ayotzinapa. 

La jornada, organitzada per alumnes de 3r d'ESO de l'IES Manuel Blancafort i l'entitat La Garriga Societat Civil / La Garriga Guerrera, acabarà a la plaça del Silenci amb un concert, l'elaboració d'un catifa de flors i la presentació de la revista i DVD a l'Auditori del Escola Municipal de Música amb l'assistència de redactors, traductors i equip d'audiovisuals de La Directa

Les inscripcions es poden fer a la plaça de l'Església els dissabtes al matí i a la Torre del Fanal (can Noguera 76) de dilluns a divendres de 17 a 20h.

festa de la primavera solidària
festa de la primavera solidària