La Garriga participa com a ciutat modernista a la Fira de Terrassa

Última revisió 08-05-2015 12:33
08/05/2015

La Garriga torna a participar com a ciutat modernista a la Fira de Terrassa, que es farà el 9 i 10 de maig, on s’acullen totes les ciutats modernistes de Catalunya amb visites guiades i actuacions diverses.

Seguint amb la tradició de promocionar el municipi a partir d’un personatge o elements de promoció existents, aquest any a l’estand de la Garriga, a més d'informació turística i patrmonial, hi haurà un photocall amb jugadors de golf en la època modernista amb el paisatge de Rosanes i el paratge natural del Montseny.

La Fira Modernista de Terrassa permet reviure a través de parades, tallers, un mercat alimentari i la possibilitat de visitar museus com era la societat de fa més d’un segle on la indústria tèxtil tenia un pes important, on es va iniciar l'estiueig i on la cultura i la vessant artística va prendre un paper principal. 

cartell Fira Terrassa
cartell Fira Terrassa

Enllaços