Cinefòrum de Cinema Paradiso" a l'Alhambra amb un dels protagonistes

Última revisió 21-05-2015 14:59
20/05/2015

Ja es poden comprar les entrades pel cinefòrum que es farà divendres 22 (21.30 h) i dissabte 23 (19h) amb el nen protagonista de la pel·lícula “Cinema Paradiso”, que ve expressament d'Itàlia.

L'actor Salvatore Cascio, que amb el paper de Totó va aconseguir fama internacional i el va fer guanyar el British Academy of Film and Television Arts en la categoria actor de repartiment, presentarà la pel·lícula i posteriorment farà un col·loqui amb el públic assistent.

Posteriorment, Cascio, va participar en altres pel·lícules com a coprotagonista, abandonant al final l'escena després de la seva última interpretació en Jackpot de 1992 . L'any 1999 va reaparèixer a la gran pantalla en Il Morso del serpente, dirigida per Luigi Parisi .

'Cinema Paradiso' explica la història de Salvatore, un reeixit director de cinema de finals dels anys setanta, qui rep la notícia de la mort d'un amic de la seva infància, Alfredo. Aquest viatjarà fins al seu poble natal trenta anys després d'abandonar-, la petita localitat siciliana de Giancaldo, per donar-li l'últim adéu a qui va ser el seu mestre, mentor i confident; demostrant així que ni el temps ni la distància poden fer oblidar . Durant aquest viatge coneixerem la vida de Salvatore des de la seva més tendra infància, quan era conegut com Totó, i la seva relació amb Alfredo (Philippe Noiret). Aquesta mort li portarà a la memòria multitud de bons records, els principals passatges de la seva vida marcats per la figura del rondinaire, encara que bondadós, operador del cinema local.

Enllaços