Nous cursos de formació ocupacional

Última revisió 30-04-2015 10:17
30/04/2015

L'Ajuntament organitza durant el mes de maig cursos de formació ocupacional per a persones aturades inscrites al Serve Local d'Ocupació.

Seran dos cursos, un d'nformàtica bàsica de 40 hores i un de comptabilitat de 90 hores, que estan englobats en el programa de formació per a fomentar l’ocupació de les persones del municipi en situació d’atur.

Aquesta iniciativa parteix del treball conjunt de les àrees d’Ensenyament, Acció Social, Joventut i el Servei Local d’Ocupació, en les quals es detecta una necessitat formativa per part de persones a l’atur que troben dificultats d’inserció o reinserció laboral per manca de coneixements d’informàtica.

L’objectiu doncs és millorar les competències professionals d’aquestes persones i adaptar-se a les noves demandes del mercat laboral, incrementant les seves possibilitats de trobar feina.

Les inscripcions es podran fer tant a l’EME com al SLO a l’Ajuntament

 

teclat
teclat