La gent gran de la Garriga, a la catifa vermella

Última revisió 29-04-2015 14:15
29/04/2015

El Cinema Alhambra es va vestir de gala ahir a la tarda per acollir l’estrena de la pel·lícula Xarop i galetes, feta per persones de l’Esplai de Gent Gran de la Garriga amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Per a l’ocasió, el carrer Calàbria es va guarnir amb una catifa vermella, per on van desfilar – entre les ovacions del públic- tot l’equip que ja participat en el projecte. Tot seguit es va projectar el film, que narra una història de ficció que transcorre per diversos espais de la Garriga.


La pel·lícula, dirigida per Joan Soldevila i escrita per Pepe de Jiménez, participarà properament a la Mostra de Cinema de Gent Gran de Calldetenes. Xarop i galetes també s'ha editat en format DVD i es pot sol·licitar al correu electrònic cinemafilosofia@yahoo.es.

Xarop i galetes
Xarop i galetes