Campanya d'emergència pel terratrèmol del Nepal

Última revisió 28-04-2015 11:44
28/04/2015

L’Ajuntament de la Garriga respon a la crida feta pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i aportarà 2.000 euros per ajudar a donar resposta als efectes del terratrèmol del Nepal, tal i com es fa en les campanyes d'emergència.

El dia 25 d’abril de 2015 un terratrèmol de magnitud 7,8 graus de l’escala de Richter va sacsejar el Nepal i va ocasionar més de 3.000 pèrdues humanes i materials. Segons l’OCHA-Oficina de Coordinació d’Afers Humanitaris de Nacions Unides a l’Àsia i el Pacífic, s’estima que la xifra de persones afectades a l’àrea impactada pel terratrèmol és de més de 6,6 milions.

Davant d’aquesta catàstrofe, el Fons Català ha posat en marxa una campanya d’emergència dins la filosofia de reconstrucció postemergent, per tal de donar suport als esforços que el propi país ha començat a dur a terme amb l’acompanyament de la cooperació internacional.

 

SOS Nepal
SOS Nepal