20a Cursa Les Tortugues

Última revisió 30-04-2015 10:08
27/04/2015

La Cursa de Fons Les Tortugues arribarà, el proper 1 de maig, a la seva 20a edició. La cursa comptarà amb un recorregut de 14 quilòmetres i amb un altre de 7, tots dos pels voltants del municipi. 

La cursa inclourà activitats paral·leles i ofertes gastronòmiques, així com amb una xerrada sobre els aspectes mèdics per potenciar la salut i el rendiment esportiu, que tindrà lloc el 4 de maig a les 20 hores a la Sala de Plens. 

Durant el seu desenvolupament hi hauran restriccions de trànsit i d'aparcament en el recorregut de les diferents curses.

INFANTILS PETITS.- Sortida: Avi Musquera - Passeig Congost-Can Noguera-Bassal-Pavelló Can Noguera.
INFANTILS MITJANS.- Dues voltes al mateix recorregut que els infantils petits
INFANTILS GRANS.- Sortida : Avi Musquera- Passeig Congost—Can Noguera-Moncau- Maduixer-Av. St. Esteve-Pont Vell-Passeig Congost-Can Noguera-Passeig Congost- C/ Avi Musquera- Pavelló de Can Noguera.
SENIORS.- Sortida: Avi Musquera- -Passeig Congost-Can Noguera-Moncau-Maduixers-Avda. Sant Esteve- C/ Doma- C/Centre –- Passeig Til·lers- Pl.Oliveres- Ps Til·lers – Pàrquing RENFE- Ronda del Carril (costat Samalús)-(bòbila- zona can Violí) – Bosc Malhivern- C/Bosc- Passeig (central)-C/Caselles-C/Banys- C/Centre- C/ Calabria- C/ Can Noguera- Passeig Congost – C/ Avi Musquera- Pavelló Can Noguera.

Més informació a infolestortugues@gmail.com.