Receptari del Rebost de Càritas

Última revisió 30-03-2015 12:20
30/03/2015

Persones voluntàries i usuàries el Rebost de Càritas de la Garriga han participat en l’elaboració d’un llibre de receptes, que l’Ajuntament ha editat i publicat i que està a l’abast de tota la ciutadania. Es tracta d’un receptari amb idees de plats enginyosos i saludables, pensats per ser elaborats amb els productes del rebost i per fugir de la monotonia dels plats.

El llibre, titulat Receptari dels amics i amigues del Rebost de Càritas, , també ha comptat amb la col·laboració desinteressada de la nutricionista Núria Castells, així com amb la participació de l’EMAD en el disseny gràfic i de l’Oficina de Català, que n’ha fet corregit els textos.

El receptari – de 50 pàgines i 20 receptes diferents – es posarà a la venda per Sant Jordi (a un preu mòdic de 3 euros més la voluntat). El Rebost de Càritas la Garriga proporciona aliments a una mitjana de 160 famílies de la Garriga, totes elles derivades des de Serveis Socials. Per col·laborar-hi i fer aportacions les persones interessades poden adreçar-se a Can Luna els dimecres al matí.

Receptari Rebost de Càritas
Receptari Rebost de Càritas