L'Ajuntament reparteix més compostadors per a llars

Última revisió 25-03-2015 11:52
25/03/2015

Seguint amb la campanya per millorar la quantitat i la qualitat de fracció orgànica recollida a la Garriga, l’Ajuntament obre una nova convocatòria per repartir compostadors entre veïns i veïnes de la Garriga. 

Durant els últims mesos s’han distribuït un total de 52 compostadors individuals entre els habitatges que els van sol·licitar, i en aquesta segona etapa se’n repartiran una vintena més.
L’autocompostatge en llars permet reciclar les restes orgàniques de la cuina i el jardí a casa mateix, tot evitant costos de transport i de tractament d’aquests residus. Amb unes tasques de manteniment mínimes el resultat de compostatge és el compost, un adob natural i de qualitat que es pot aprofitar per alimentar les plantes de l’hort o el jardí.

Per sol·licitar els compostadors cal trucar al telèfon 646 34 11 76 (de dilluns a dijous de 16 a 19 hores) o enviar un correu a compostatge@ambiens.cat. La data límit de sol•licituds serà el 30 d’abril. El compostadors (de 340 litres, 76x76 cm de base i 85 d’alçada) es lliuraran fins a exhaurir existències i per rigorós ordre d’inscripció.

compostador
compostador