El Terra de Sons ret homenatge a Ovidi Montllor

Última revisió 04-03-2015 12:55
04/03/2015

El Cicle de música d’autor Terra de Sons, impulsat per La Gatzara amb la col·laboració de l’Ajuntament, vol retre homenatge a la figura d’Ovidi Montllor i per això a cada grup o cantant farà una versió d’una de les cançons del compositor.

El Terra de Sons es va iniciar, de manera excepcional el passat 3 de març, amb una col·laboració amb l'Aula a l'Abast. L'espectacle Ovidi 3 va portar a l'escenari del Teatre al poeta David Caño,el polític David Fernàndez i el músic Borja Penalba.

El cicle, que arriba a la seva 5a edició, oferirà algunes de les veus més prometedores i suggerents del panorama musical català.

Els concerts es faran en punt emblemàtics del poble (Can Raspall, Can Ramos, La Doma i l’ermita de Santa Maria del Camí) els dies 7, 14, 21 i 28 de març a les 22 hores i el preu de l’entrada serà de 6 euros.

El Terra de Sons portarà a la Garriga la música de Marta Rius i Judit Nedermann, que actuaran el 7 de març a Santa Maria del Camí. El 14 de març, a Can Raspall, es podran escoltar les veus de Darània i Joan Masdéu, i el vespre del 21 de març serà el torn de Ian Sala i de Corriolà.

Un altre acte es farà en col·laboració amb el Cineclub el dia 15 de març a les 18.30 hores a l'Auditori de l'EMM, i consistirà en la projecció del documental The unfinished story of The Missing Leech (a somtething called antifolk), una pel·lícula que explora l'escena antifolk catalana.

L’última cita del Terra de Sons arribarà el 28 de març a la Doma amb Jo Jet i Pau Vallvé, qui fa un any va tancar la gira al Liceu amb el disc De bosc i que interpretarà les melodies del seu nou disc, Pels dies bons.