La Fira de la Botifarra de la Garriga satisfà públic i visitants

Última revisió 23-02-2015 13:33
23/02/2015

La 4a Fira de la Botifarra, que s’ha celebrat aquest cap de setmana, ha tornat a seduir milers de visitants que, aquest any, a més, han pogut gaudir de degustacions gastronòmiques de restaurants del municipi.

En aquesta edició la Fira ha comptat amb el doble de cansaladeries participants, així com també amb parades de productors de proximitat de la comarca. Les persones firaries s’han mostrar satisfetes amb les vendes registrades i, sobretot, amb el concepte de fira, que té en compte els productors i artesans que elaboren directament els productes (sense la figura dels intermediaris).

La Fira s’estenia per la plaça de l’Església, el carrer del Centre i la plaça de Can Dachs, on hi havia l’espai gastronòmic on es podien tastar els platillos de botifarra. Durant els dos dies s’han fet demostracions d’elaboració de botifarra garriguenca, tallers i concursos per a infants, visites guiades als punts d’interès turístic i fins i tot un torneig de botifarra.

Diumenge al matí es va fer el tradicional ball de Gitanes, amb la participació de nens i nenes de l’Escola de Música de la Garriga i les colles de Sant Esteve de Palautordera i Sant Celoni. Durant tota la fira, els mitjans de comunicació es van fer ressò de l’activitat: Ràdio Silenci va emetre un programa especial en directe, i VOTV i la Xarxa també van dedicar un programa a l’esdeveniment.