Inici de les obres de millora de l'accessibilitat

Última revisió 04-03-2015 13:15
23/02/2015

Aquesta segona quinzena de febrer ha començat un nou torn d'obres per augmentar l’accessibilitat a diverses zones de la Garriga. Aquesta actuació s’emmarca en la millora de la via pública, que es porten a terme per tot el municipi durant tot l’any. 

Els carrers sobre els que s’actuarà són el següents:

  • Carrer del Centre, entre la plaça de l’Església i el carrer Torrent de la Sínia
  • Carrer Moranta, entre el carrer Calàbria i el passeig Congost
  • Carrer Nord, entre els números 1-2 i 12-13
  • Carrer de can Noguera, entre el carrer Rasa i el passeig Congost
  • Carrer del Mil·lenari de Catalunya, entre el carrer Josep Maria Sert i carrer dels Satèl·lits

L’obra consistirà en la renovació dels panots que hores d’ara estan malmesos, alhora es faran els rebaixos en les vorades de les cantonades per facilitar l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda. En el cas de les obres del carrer Centre, s’ampliarà la vorera de davant la biblioteca tot mantenint la zona de càrrega i descàrrega en línia.

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Excavacions i obres públiques Requena SA per un import de 92.000 €, que preveu acabar els treballs la segona setmana març. 

Durant el temps que durin les obres només hi haurà talls puntuals dels carrers afectats de les 8 del matí fins les 6 de la tarda.

Per qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb l’àrea de Territori i Sostenibilitat de l'Ajuntament a través del correu electrònic lg@ajlagarriga.cat o dels telèfon 93 860 52 90.