Arranjament de 12 habitatges de gran gran

Última revisió 03-02-2015 13:55
05/02/2015

L’Ajuntament de la Garriga i la Diputació de Barcelona arranjaran properament habitatges de persones grans de la Garriga.

Amb aquesta actuació, impulsada des dels serveis socials municipals es faran reformes bàsiques a 12 habitatges de persones d’edat avançada del municipi per tal de garantir-los l’accessibilitat, l’autonomia i una millor qualitat de vida.

Durant el mes de gener s’han començat a fer visites tècniques a les cases on s’intervindrà, tot estudiant les necessitats de cada cas. Les actuacions es faran sobretot als banys de les cases visitades, on caldrà substituir la banyera per un plat de dutxa, eliminar graons i instal·lar-hi ajudes tècniques. També es poden fer arranjaments a cuines i espais de caire més general, que s’adaptaran per facilitar la mobilitat i les condicions de vida a l’interior de les cases. El cost mitjà de cada arranjament és de 1.700 euros, dels quals el 80% són coberts per la Diputació i el 20% restant per l'Ajuntament.

Aquesta actuació s’emmarca dins el programa Arranjament d’Habitatges per a la Gent Gran de la Diputació, que preveu rehabilitar 1.100 habitatges de 118 municipis de la província de Barcelona. Aquesta és la 2a edició en què participa l’Ajuntament de la Garriga. L’any passat es van fer un total de 10 arranjaments, molt ben valorats per les persones beneficiàries.

banyera
banyera