L'escola Giroi busca voluntaris pel projecte Lecxit

Última revisió 04-02-2015 14:00
06/02/2015

L'escola Giroi busca voluntaris pel projecte d'acompanyament lector Lecxit.

Els interessats a participar en aquest projecte, que té per objectiu incrementar l'èxit educatiu dels infants a través del treball per la millora de la seva comprensió lectora, es poden apuntar fins el 13 de febrer  a la secretaria de l’escola Giroi o bé enviant un correu electrònic 

El voluntari pot ser qualsevol persona amb ganes d’implicar-se en l’educació d’un infant i de crear un espai de confiança. No es necessita cap formació específica, només cal saber llegir correctament el català i tenir ganes d’incidir en l’educació dels infants.

Les sessions es faran a la mateixa escola els dimarts de 2/4 de 5 a 2/4 de 6

El projecte Lecxit es va iniciar el curs 2011-2012.

projecte Lecxit escola Giroi
projecte Lecxit escola Giroi

Et pot interessar