Comença un programa per dinamitzar el comerç

Última revisió 02-02-2015 11:13
02/02/2015

L'Ajuntament de la Garriga engegarà aquest mes de febrer el programa Talenta’t, dóna impuls al comerç de la Garriga, que vol aportar un major impuls a l’activitat de l’empresariat de l’Agrupació de Serveis i Comerciants (ASIC).

El projecte també contribuirà a dinamitzar el teixit econòmic i social de la localitat, a través de definir les bases per a la construcció d’una estratègia conjunta, amb la resta d’agents de l’entorn.

Per aconseguir-ho, el programa, en primer lloc, oferirà a les persones participants les coordenades i les eines per millorar les competències directives i per identificar i treballar els factors de competitivitat que afecten la viabilitat de les seves activitat, en el moment actual.

Precisament, el dijous dia 5 de febrer, la seva fundadora i directora Marta Zaragoza oferirà una xerrada que porta com amb el títol “Competitivitat empresarial i talent: Nous escenaris per generar valor” que donarà el tret de sortida al programa.

A la xerrada es donaran els principals ingredients que es treballaran, principalment sobre el tipus de direcció, arquitectura organitzativa i models de gestió de l’equip humà que ofereixen més garanties d’èxit per donar resposta als nous reptes del futur. També es mostraran les estratègies i noves fórmules que permeten identificar i aprofitar les oportunitats del nou context i, alhora, millorar i/o revisar l’estratègia a partir d’un enfocament basat en el desenvolupament competencial de l’equip i el treball en xarxa.


Cartell del programa Talenta't
Cartell del programa Talenta't

Enllaços