Normalitat, després de les ventades

Última revisió 30-01-2015 11:10
30/01/2015

Normalitat aquest matí. Obren les escoles i altres equipaments ja que el vent registrat a primera hora del matí era de 55km/h.

No s'ha registrat cap incidència greu durant aquesta nit, només dues de lleus, tot i que s'han registrat valors de 88,5 km/h a l'estació de la Garriga-Ajuntament i de 106,2 KM/h a la de l'institut Balncafort. 

De totes maneres, persisteixen les recomanacions habituals de precaució, ja que per la resta del dia d'avui els avisos de Perill segueixen com ahir, a la baixa, Grau 2/6 fins les 13h i Grau 1/6 fins les 19h.

Aquests màxims han estat semblants però una mica inferiors als del 9/12, i sembla que no han causat afectacions gaire destacables a la via pública, el fet que el terreny estigui sec i que aleshores ja van caure molts arbres hi ha ajudat.

 

 

Estació meteorològica Ajuntament de la Garriga
Estació meteorològica Ajuntament de la Garriga