Alerta Procicat per vent

Última revisió 30-01-2015 11:11
29/01/2015

El CECAT ha posat en alerta el Procicat per vent per la previsió de ventades fortes de ponent del dijous 29 tarda a divendres 30 tarda. Per aquest motiu des de l'Ajuntament s'anul·len totes les activitats a l'aire lliure a partir de les 18 h.

Quden dins aquesta mesura de prevenció el camp d'esports municipal i les pistes poliesportives número 1 i 2. En canvi els pavellons i les piscines operaran amb normalitat.

Així, per dijous 29 es preveuen ventades moderades de les 13h a 01h (avís de nivell 2/6, color groc) i per divendres 30, s’enfortirà notablement ja des de les 01h en que es passarà a nivell de perill 4/6, color taronja, fins les 07h, que és el tram del dia en que tindrem el perill més alt, i passarà a nivell 3/6 color taronja fins les 13h. Per la tarda la força del vent disminuirà a nivell de perill 2/6 color groc fins les 19h.

De cara al divendres, de moment no s'estableixen mesures ja que tot apunta a una situació de normalitat. En aquest sentit a través dels mitjans de comunicació municipals s'informarà puntualment si les condicions canvien.

D'altra bans, també s'ha establert que la comunicació de crema queda suspesa en cas de vent superior a 20km/h.

A la nostra comarca ja hi va haver un avís és semblant entre dissabte 24 de gener nit i diumenge 25 tarda en que es va arribar a un màxim de 77 km/h a les 13:45h.

Des de l'Ajuntament es recomana seguir els consells d'autoprotecció per aquest tipus d'emergència

ventades
ventades