Artistes de renom com Anna Sahun (molt coneguda pel seu paper a la sèrie La Riera), Ramon Madaula, Tortell Poltrona o Joan Dausà pujaran a l’escenari del Teatre de la Garriga El Patronat durant la temporada que s’estrena el proper mes de febrer.

 

">

Nova temporada del Teatre a partir del mes de febrer

Última revisió 27-01-2015 09:57
27/01/2015

Artistes de renom com Anna Sahun (molt coneguda pel seu paper a la sèrie La Riera), Ramon Madaula, Tortell Poltrona o Joan Dausà pujaran a l’escenari del Teatre de la Garriga El Patronat durant la temporada que s’estrena el proper mes de febrer.

 

Entre els espectacles programats, destaca l’obra Idiota (8 de març), un thriller psicològic de Jordi Casanovas, on un home (Madaula) es presenta a una proves psicològiques on haurà de superar les trampes d’una psicòloga (Sahun) que el portarà al límit d’ell mateix.
La temporada començarà el 7 de febrer amb l’obra Bombollavà, de Pep Bou, que durant el mes de setembre ha fet una residència tècnica al Teatre de la Garriga per treballar en aquest muntatge.

El toc d’humor de la temporada el posarà Reugenio (18 d’abril), l’actor que imita l’humorista Eugenio i que recupera la posada en escena del personatge i els seus acudits. I també divertiran el públic el pallasso Tortell Poltrona, amb l’obra Postclàssic (1 de març) i els Chapertons amb l’espectacle vola de roda (26 d’abril)

I la nota musical vindrà de la mà de Joan Dausà (28 de febrer) espectacle programat conjuntament amb el festival Terra de Sons, que després de l’èxit del seu Jo mai mai, presenta ara el seu últim disc On seràs demà?. També portarà música, en aquest cas jazz, el concert de la Big Band Gil Evans (23 de maig), coorganitzat amb els Amics del Jazz.
I en la vessant clàssica destaca el concert dels amics de l’òpera amb un concert de cançó popular i culta catalana. (30 de maig) i un altre concert també de música clàssica amb Arts Symphony, constituït per músics professionals d'alt nivell interpretatiu, amb una gran experiència i una llarga trajectòria artística que interpretaran peces de Haydn, W.A Mozart i P. I. Tchaikovsky (12 d’abril).

Com sempre, el teatre amateur també tindrà el seu lloc a l’escenari i el programa compta amb propostes com La Ratonera (13 de juny), de l’Esplai de Gent Gran); Narcisa Freixas, del Cor Sarabanda (21 de març); Molières (14 de març) i Espectres de Shakespeare (15 de març), de Nats Teatre.

Completen la programació, que aviat es pot trobar als equipaments municipals i al document adjunt, l’espectacle de dansa Un Alè de cultura, amb música de Manuel Blancafort ballada pel cos de dansa de l’esbart d’Arenys de Munt (9 de maig); l’obra Pell de porc, amb l’actor de garriguenc Dani Codina (16 de maig), de la companyia Brou d’Arts Escèniques; l’espectacle familiar En Pere i Llop (24 de maig), de Puça espectacles, i l’espectacle de circ que omplirà la Plaça de Can Dachs (31 de maig).

Ja es poden comprar les entrades dels espectacles de febrer i març a l’OAC de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14 i els dilluns i dijous també de 16.30 a 19h i el dia de l’espectacle una hora abans de l’espectacle a la taquilla del teatre. Telf: 938605050, a través de Ticketea al 902 04 42 26 i per internet a www.ticketea.com