Nous cursos de català

Última revisió 03-02-2015 12:20
04/02/2015

Del 4 al 13 de febrer s'obre un nou període d'inscripcions als cursos de català per a adults del Consorci per a la Normalització Lingüística.

S'ofereixen tant nivells per aprendre a parlar català i com per iniciar-se o millorar-ne l'escriptura, amb l'obtenció del certificat oficial corresponent. Les persones interessades han d'adreçar-se a l'Oficina de Català (carrer del Negociant, 79). També poden trucar al 938605994 o enviar un correu a lagarriga@cpnl.cat.

L'alumnat, a més d'aprendre la llengua, pot participar en les diverses activitats que l'Oficina de Català organitza en col·laboració amb l'Ajuntament i altres entitats de la Garriga: Voluntariat per la llengua, sortides culturals, recitals de poesia, concert de Sant Jordi, confecció de catifes per Corpus, jocs de llengua, etc.

L'Oficina de Català també fa altres tasques de dinamització i ofereix el servei d'assessorament lingüístic gratuït a empreses i particulars sobre recursos i materials.

Cartell dels cursos de català
Cartell dels cursos de català