Bombolles, amb Pep Bou

Última revisió 30-01-2015 11:11
30/01/2015

El proper 7 de febrer a les 19 hores el conegut artista Pep Bou actuarà al Teatre de la Garriga – Patronat, on portarà l’espectacle familiar Bombollavà.

Bombollavà és sinònim de moviment, dinamisme, humor... però sobretot de risc. 

Segons Pep Bou, després de regirar el laboratori de dalt a baix, "ofereixo un desafiament artístic a la recerca de la bellesa que s’amaga en les bombolles de sabó i que comparteixen protagonisme amb elements innovadors, projeccions i molta llum.

Poques vegades es té l'ocasió de gaudir d'un espectacle on un alquimista reconegut decideix abandonar el confort del laboratori per vestir-se de funàmbul i començar a caminar per la corda tensa, convençut que al teatre —com a la vida—, allò que val la pena sempre comporta un desafiament. 

Es poden comprar les entrades a:

  • a l’OAC de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14 i els dilluns i dijous també de 16.30 a 19h i el dia de l’espectacle una hora abans de l’espectacle a la taquilla del teatre. Telf: 938605050
  • a través de Ticketea al 902 04 42 26
  • Per internet a www.ticketea.com