Bases per participar a la Rua de Carnestoltes 2015

Última revisió 23-01-2015 09:38
23/01/2015

Ja han sortit les bases per participar al concurs de comparses. Les persones o grups, que vulguin participar-hi, podran inscriure’s fins al dia 6 de febrer a l’OAC. 

Les comparses participants a la rua del dia 14 de febrer faran el recorregut per diferents carrers del municipi: Teatre, Passeig, carrer Vinyals, carrer dels Banys, carrer de Samalús, carrer de Ntra. Sra. de la Salut, plaça de les Oliveres, carrer de Cardedeu, carrer de Sant Ramon, carrer de Calàbria i plaça de l’Església.

Un jurat determinarà els guanyadors en categoria A i B segons els criteris d’originalitat, vestuari, animació, ambientació, treball fet i utilització de material reciclat.

Com sempre, la festa del carnestoltes comptarà amb el taller per fer el Rei Carnestoltes (24 de gener) i el taller de sardines i la cerimònia de l’enterrament de la sardina (15 de febrer).

Paral·lelament, l’Ajuntament ofereix a les entitats del poble la possibilitat de gestionar la botifarrada que es fa el dia de la rua i, d’aquesta manera, poder tenir uns ingressos extres per a la seva entitat. Per a més informació cal enviar un correu a cultura@ajlagarriga.cat .