1a convocatòria dels plans d'ocupació municipals 2015

Última revisió 27-01-2015 13:07
19/01/2015

L’Ajuntament de la Garriga convoca els primers llocs de treball dins els Plans d’Ocupació Municipal 2015. Són places de paleta, pintors/es i peons/es de neteja viària.

Aquests plans es regiran per les Bases Generals dels POM 2015 i s’adrecen a persones aturades del municipi que, mitjançant una contractació laboral, duran a terme actuacions de caràcter temporal i d’interès general i social a la Garriga. 

Un dels objectius del programa és que les persones participants adquireixin experiència professional i millorin la seva ocupabilitat.

Les persones interessades hauran de presentar, abans del 4 de febrer, una sol·licitud al registre general d’entrada de l'Ajuntament situat a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a la Plaça de l’Església, núm. 2, indicaran el lloc de treball al qual opten a presentar-se en el model d'instància específic corresponent, juntament amb la documentació (Veure l’apartat 4 de les Bases Generals).

Les condicions laborals les podeu consultar a l’apartat 2 de les Bases Generals i la retribució per a cada plaça serà de 850€ bruts mensuals.

La Garriga destinarà 500 mil euros a plans d'ocupació durant aquest anys (150 mil de propis i 350 provinents de subvencions de la Diputació).

 

Documents adjunts

Enllaços