La Festa de la Llum obre la porta a un munt d'activitats nadalenques

Última revisió 10-12-2014 09:11
09/12/2014

La Festa de la Llum va donar el tret de sortida, dissabte passat, a les festes nadalenques a la Garriga.

La festa infantil de «Pentina el Gat» va omplir la plaça de l'Església d'infants que van aprofitar, també, per fabricar un fanalet artesanal amb un globus, a la vegada que passaven el fred amb la Xocolatada Popular .

L'Ajuntament de la Garriga i l'Agrupació de Serveis i Comerciants (ASIC) es fan càrrec enguany de la il·luminació de Nadal a les vies més comercials de la vila. Tal com va ressaltar l'alcaldessa dissabte just abans de l'encesa de les llums, l'enllumenat de Nadal és aquest any més sostenible perquè fa servir tecnologia LED.

La resta de dies de Nadal hi haurà diverses activitats als carrers i places de la Garriga, amb l'objectiu que el comerç local sigui especialment atractiu: diumenge 14 de desembre per la tarda, a la plaça Dr. Vich, es farà un Parc Motoelèctric infantil que després, el 29 i 30 de desembre, s'instal·larà a la plaça Can Dachs. Del 15 al 24 de desembre aquest mateix espai tornarà a acollir el Parc de Jocs per a nenes i nens.

Cal destacar també el mercat dels dissabtes, on durant tot el matí del 20 de desembre s'hi repartiran tiquets per participar a la rifa d'un lot de productes locals de qualitat. El mateix dia, de 9 a 20h., se celebrarà la Fira Alternativa de Nadal a Can Dachs. L'endemà, el barri de Dalt celebrarà la seva Fira de Nadal.

Les activitats infantils no pararan a la Garriga: el 31 de desembre a les 11h del matí es farà a Can Dachs el Cap d'Any infantil, la tada del 2 de gener serà el moment de rebre el Mag Garriviu al Bosc del Malhivern i del 2 al 4 de gener Can Dachs i la Sala d'Art i Exposicions acolliran, respectivament, el Campament Reial i un taller de Fanalets.

Finalment, com cada any, el vespre del 5 de gener els carrers i places del centre rebran la Cavalcada dels Reis d'Orient.