Ràdio Silenci s'adhereix al Gran Recapte amb una programació especial

Última revisió 28-11-2014 09:22
28/11/2014

Ràdio Silenci se suma al Gran Recapte amb una programació especial que s'emetrà els dies 28 i 29 de novembre. 

El gran Recapte és la campanya del Banc dels Aliments per recollir productes alimentaris destinats a les famílies en situació de vulnerabilitat.

Els espais que s'emetran, juntament amb la Xarxa de Comunicació Local, faran també una àmplia radiografia de la pobresa a Catalunya i mostraran l'empenta d'una iniciativa que arriba ja a la seva sisena edició i que espera assolir la xifra de 4 milions de quilograms d'aliments recollits i 20.000 voluntaris.

El divendres col·laborarà en l'especial que fa el magazín La tarda i dissabte 29, Ràdio Silenci emetrà també l'especial de 13h a 14h per mostrar l'evolució del Gran Recapte en el segon dia de campanya. 

Logo Ràdio Silenci
Logo Ràdio Silenci