Suport al comerç local per Nadal

Última revisió 27-11-2014 14:24
27/11/2014

El comerç local aposta, altre cop, per la qualitat i la proximitat per tal de posicionar-se com la millor oferta durant la campanya de Nadal. Per dinamitzar l’activitat comercial al poble durant aquestes dates, l’Ajuntament torna a organitzar la tradicional Festa de la Llum el proper dissabte 6 de desembre. 

Un cop encesa la il·luminació nadalenca dels carrers del poble, se celebraran diverses activitats d’animació per atraure públic de totes les edats.

A més de les campanyes que realitzen les agrupacions de comerciants, l’Ajuntament organitzarà el parc de Nadal i diversos tallers per dinamitzar la zona.

En aquesta mateixa línia i conjuntament amb la Garriga Digital, l’Ajuntament ha engegat la campanya Les bicoques de la Garriga 2014. Es tracta de talonaris de butxaca que es distribuiran a totes les llars del poble a principis de desembre on els usuaris hi trobaran, a més d’informació de les botigues i empreses del poble, cupons retallables amb ofertes i promocions.

Festa de la Llum 2014
Festa de la Llum 2014