Taller per aprendre a fer servir un smartphone

Última revisió 10-11-2014 23:58
10/11/2014

Us acabeu de comprar un smartphone -un mòbil intel.ligent- i ara no sabeu ben bé com fer-lo servir? Un taller els dies 18 i 25 n'ensenya les aplicacions més útils.

Al taller "Tinc un smartphone i ara què?" us mostraran les aplicaciones principals d'aquests mòbils. Durant 2 hores, podreu descobrir les possibilitats del vostre mòbil i aprendreu a utilitzar les aplicacions que us poden ser més útils.

Si ja el feu servir però penseu que en podeu treure molt més suc perquè no sabeu quines aplicacions són realment útils per a la vostra vida diària, també us convé assistir al taller: hi acabareu d'aprofondir en les possibilitats del vostre smartphone.

El taller també us posarà a l'abast les aplicacions principals, classificades per temes: comunicació, informació, viatges, el temps, fotografía, etc... 

"Tinc un smartphone i ara què?" es farà en dues sessions, de 6 a 8 del vespre, els dies 18 i 25 de novembre a l'Escola Municipal d'Educació (C/ del Negociant, 79) El preu del taller és de 25 euros, amb un descompte del 50% per a persones més grans de 65 anys.