Arcadi Oliveres serà aquest dissabte en un col.loqui al cinema Alhambra

Última revisió 04-11-2014 17:54
04/11/2014

El cinema Alhambra acull aquest divendres i durant els 3 dies següents la presentació del documental "Mai és tan fosc", sobre la vida d'Arcadi Oliveres. La sessió del dissabte comptarà amb la presència de l'activista.

Durant 2 anys, la jove documentalista catalana Èrika Sánchez va filmar el dia a dia d'Oliveres (Barcelona, 1945), que és catedràtic d'Economia i fa conferències arreu de l'Estat però que és, sobretot, activista i militant contra la desigualtat social, fruit de les polítiques neoliberals.

"Mai és tan fosc" és, doncs, el resultat d'aquest seguiment tot i que, assegura la seva directora, permet sobretot conèixer a fons una persona "extraordinàriament coherent i lúcida", ja que Arcadi Oliveres ha viscut les lluites estudiantils contra la dictadura de Franco, els moviments antiglobalització, la creació del Fòrum Social Mundial i el moviment dels indignats.

El documental es projectarà al cinema Alhambra des de divendres 7 fins a dilluns 10 de novembre, ambdos inclosos, a dos quarts de 9 del vespre.

El documental
El documental "Mai és tan fosc" relata la vida d'Atcadi Oliveres