El Casal de Joves mostra la seva oferta d'activitats

Última revisió 28-10-2014 11:16
28/10/2014

Mitjançant exhibicions als instituts i alguns tallers, el Casal de Joves oferta cada inici de trimestre les seves activitats per a La Garriga.

El Casal de Joves de La Garriga organitza cada inici de trimestre diferents activitats als instituts i a l’escola Sant Lluís per tal de mostrar quina és la seva oferta. Durant aquest mes, els tècnics de joventut i joves que ja són usuaris del Casal han mostrat els tallers de DJ’s i s’han fet actuacions del grup de hip hop Killerstepz i de diferents ballarins professionals, entre ells Omar Iglesias, de Mira quien baila, i Fama!.

A més, durant aquest octubre van celebrar la Festa del Tastets d’Oficis, on van explicar quins cursos fan des del Punt d’Informació Juvenil (PIJ). També es va organitzar, divendres passat, la Festa de 1r d’ESO per a joves de dotze anys, on se’ls va explicar com funciona el Casal i se'ls va ensenyar el local del Casal de Joves.

Els joves de 1r d'ESO de La Garriga van conèixer el Casal
Els joves de 1r d'ESO de La Garriga van conèixer el Casal