Comencen les obres de reasfaltat

Última revisió 27-10-2014 16:14
28/10/2014

El dilluns 3 de novembre començaran les obres de re-asfaltat de diversos carrers. Aquesta actuació s’emmarca en la millora de la via pública, que duem a terme per tot el municipi durant tot l’any.

Els carrers sobre els que actuem ara estan agrupats en quatre zones: centre (carrer can Xic Corder i Passatge Dachs), eixample (carrers Pere Fuster, Sant Francesc entre Pere Fuster i Figueral i Figueral entre Anselm Clavé i Consell), est (carrers Ramon Pasqual entre carretera Nova i Anselm Clavé, Miquel Porter i Moix i Ceràmica entre carretera de l’Ametlla i carrer Satèl·lits) i Passeig entre carrer del Bosc i Rosselló i cruïlla onze de setembre.

L’obra constarà de quatre parts: primer es fresarà l’asfalt existent per eliminar les parts més desgastades, després s’anivellaran tapes de registre i es faran petites obres de paleta, finalment s’asfaltarà de nou. Al cap d’una setmana es farà el repintat.

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Agustí i Masoliver SA, de Banyoles, per un import de 125.222,90 €, es començaran el dia 3 de novembre i s’acabaran el dia 24 del mateix mes. Durant el temps que durin les obres només hi haurà talls puntuals dels carrers afectats. L’horari de treball serà de les 8 del matí fins les 18 de la tarda, fora d’aquestes hores es permetrà el pas per la zona d’obres. 

La planificació d’obra per cada carrer la podeu consultar al document adjunt.

Per qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb l’àrea d’acció territorial i sostenibilitat d’aquest ajuntament a través del correu electrònic lg@ajlagarriga.cat o dels telèfon 93 860 52 90

 

Asfaltat carrers
Asfaltat carrers