10 voluntaris de La Garriga ja tenen el diploma del curs de Protecció Civil

Última revisió 27-10-2014 16:06
27/10/2014

Un total de 10 voluntaris ja han finalitzat el curs i acaben d'obtenir el diploma de Protecció Civil.

L'Institut de Seguretat Pública acaba de lliurar a 10 voluntaris de La Garriga els diplomes que els acrediten haver finalitzat el curs bàsic de Protecció Civil i que imparteix l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC).


Els alumnes han après al curs, que té formació pràctica i presencial però també continguts online, a gestionar emergències que es puguin produir al lloc on viuen i que ara podran atendre com a voluntaris de Protecció Civil. També han après a fer sensibilització davant diferents riscs.


Pel que fa a les actuacions operatives, als alumnes se’ls habilita per poder realitzar un ampli ventall de tasques com ara gestionar centres d’acollida i atenció a la població afectada, informar la població en situació de risc, vigilar zones de risc, traslladar i acompanyar la població fora d'aquestes zones o col•laborar en dispositius de recerca de persones perdudes o desaparegudes.


La Garriga ha estat un dels municipis que més voluntaris ha aportat a aquest curs.

10 voluntaris de La Garriga eben diploma del curs de Prtecció Civil
10 voluntaris de La Garriga eben diploma del curs de Prtecció Civil