Inauguració de l'exposició "Tot recordant Miquel Porter i Moix"

Última revisió 27-10-2014 13:34
22/10/2014

Divendres 24 d'octubre a les 20 h, s'inaugurarà la mostra "Tot recordant Miquel Porter i Moix, en el desè aniversari de la seva mort"  a la Sala d'Exposicions Andreu Dameson 

L'exposició, que té per objecte retre homenatge a Miquel Porter deu anys després de la seva mort (18 de novembre de 2004) es basa en una dotzena de panells que procuren il·lustrar, mitjançant textos i fotografies, les múltiples facetes de Miquel Porter: el cinema, esclar, però també la música, els llibres, el teatre, el cineclubisme, el sindicalisme, la política...
S'hi afegeixen altres fotografies, algunes d'elles amb un marcat accent local, alguns reculls de premsa, alguns dels llibres i articles que va publicar, alguns objectes personals, alguns dels guardons que va rebre, alguna mostra de correspondència significativa...

L'exposició, itinerant, ja s'ha vist enguany a Barcelona i Santa Coloma de Gramanet, i continuarà la seva ruta al llarg dels propers mesos, a indrets com ara la Seu d'Urgell, Granollers, Cerdanyola, Sant Sadurní d'Anoia...

Exposició Miquel Porter
Exposició Miquel Porter