Surten les bases per la barra de Cap d'Any

Última revisió 21-10-2014 09:56
21/10/2014

Amb l’objectiu d’afavorir que les entitats del municipi puguin participar de la Festa de Cap d’Any a la Garriga, l’Ajuntament de la Garriga ha elaborat les bases de la convocatòria per adjudicar la barra de bar i la gestió de la venda d’entrades a taquilla de la festa.

Enguany qualsevol entitat inscrita al Registre d’entitats de l’Ajuntament pot optar a aquest sorteig, sempre i quan compleixi amb els requisits establerts en aquestes bases.

Les entitats poden presentar les seves sol·licituds via instància oficial al Registre Municipal en el termini màxim de 15 dies hàbils a partir de la publicació d’aquest anunci. En tot cas la data límit serà el dia 10 de novembre del 2014.

Festa Cap d'Any
Festa Cap d'Any