Conservar el riu Congost

Última revisió 03-11-2014 14:35
03/11/2014

A partir de dilluns 3 de novembre es portarà a terme la segona fase del projecte de neteja i manteniment del riu Congost al tram de llera de 1.000 metres comprès entre el pont del carrer de Moranta i el passeig del Congost. 

L’objectiu és reforçar els talussos i plantar espècies autòctones de ribera, com els salzes i els freixes. En aquest mateix tram l’any passat es van eradicar les plantes invasores, retirar residus contaminants i col·locar tanques per millorar la seguretat dels vianants.

D’altra banda, també s’actuarà al marge esquerre del riu Congost entre el carrer de camp Cirés i el pont de Can Noguera i al que hi ha entre el pont del carrer La Doma i la resclosa del centre de visitants de la Garriga.

Riu Congost a la Garriga
Riu Congost a la Garriga