Fi de la campanya SOS Alhambra

Última revisió 27-10-2014 13:35
03/07/2014

La campanya SOS Alhambra va arribar a la seva fi l’1 de juliol amb la satisfacció d’haver aconseguit l’objectiu. La campanya volia recaptar diners per finançar un projector digital per al Cinema Alhambra, un requisit clau perquè l'emblemàtic cinema de la Garriga no hagués de tancar.

Des de fa un any estan recollint donatius amb diferents activitats i una campanya de micromecenatge. A finals de juny el cineclub la Garriga, en nom de SOS Alhambra, ja va lliurar un taló a la família Miró per tal que puguin gestionar la compra del projector digital, d’una nova pantalla i d’un nou equip de so. I el 28 de juny passat es va fer un acte de cloenda de campanya amb un programa especial de Ràdio Silenci i una parada cinèfila a la plaça de l’Església.

D’altra banda les obres de restauració de la teulada de l’edifici del cinema segueixen a bon ritme i es preveu que estiguin acabades a finals d’estiu.

Vídeos

Projecció Mainasons al cinema Alhambra de La Garriga

VOTV - 'Crispetes' i 'Artristras' s'uneixen per salvar el cine Alhambra

Cinema Alhambra / La Garriga / Barcelona

La Troba Kung-Fú al Cinema Alhambra (27/06/2013) - II

VOTV - El futur del cinema Alhambra de la Garriga segueix incert

VOTV - Estrelles del cinema en català donen suport a SOS Alhambra

VOTV - El propietari del cine Alhambra arreglarà la teulada de l'edifici