Nou cartipàs municipal

Última revisió 29-06-2023 11:02
29/06/2023

L’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, va donar compte del cartipàs municipal per al nou mandat, en el ple d’Organització celebrat aquest dimecres 28 de juny, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música.

El nou organigrama s’estructura en quatre grans àrees, gestionades per quatre tinences d’alcaldia, més l’àrea d’Alcaldia i Governació, de la qual Meritxell Budó, l’alcaldessa, n’és la responsable.

L’àrea d’Atenció a les Persones compta amb Albert Jimenez com a 1r tinent d’alcaldia. En aquesta àrea s’inclouen les regidories d’Acció Social i Cooperació, amb Carlos Martín com a titular; Ensenyament i Llengua Catalana, amb la regidora Sònia Afuera al capdavant de totes dues; Salut i Gestió de Plagues, que durà el mateix Jimenez; Infància i Joventut i Cultura, gestionades per Xavier Gotanegra;  Esports i Lleure, amb Àlex Gil com a regidor; Gent Gran, amb Montse Llobet al capdavant; i Igualtat, sota la titularitat de Meritxell Budó.

El segon tinent d’alcaldia, Àlex Valiente, portarà l’àrea de Desenvolupament i Promoció de la Ciutat, qui també s’encarregarà de les regidories de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme. Eduard Vilà serà el regidor d’Empresa, Ocupació i Societat del Coneixement. I Albert Jimenez serà el regidor de Patrimoni.

Montse Llobet, tercera tinenta d’alcaldia, serà la titular de l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert. També serà regidora de Gestió del Personal i Serveis Centrals, i Atenció a la Ciutadania. Les regidories de Polítiques Digitals, Transparència i Govern Obert, i Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació aniran a càrrec d’Àlex Gil. Albert Jimenez serà el responsable d’Hisenda. I Carlos Martín serà regidor de Participació Ciutadana i Barris.

L’àrea de Territori, Transició Ecològica i Agenda 2030 anirà a càrrec del 4t tinent d’alcaldia, Eduard Vilà, que durà les regidories d’Acció Climàtica (Gestió dels Residus i Transició Energètica) i Habitatge. La regidoria d’Urbanisme i Gestió del Territori quedarà sota la responsabilitat de Meritxell Budó, mentre que Àlex Valiente serà regidor de Mobilitat. La regidora Cristina Sánchez, per la seva part, serà la titular de Gestió de la Via Pública i Equipaments Municipals (Manteniment + Verd Urbà).

Finalment, sota el paraigua d’Alcaldia i Governació, Meritxell Budó pren les regidories de Seguretat Ciutadana, Emergències i Convivència i de Projectes Estratègics de Ciutat.

La sessió plenària també va servir per establir les persones membres de la Junta de Govern Local, la constitució de les diverses comissions del consistori i òrgans col·legiats, les dates dels propers plens i les assignacions econòmiques i règim de dedicació de l'alcaldessa i les regidores i regidors.

També es va fer la lectura del manifest del Dia Internacional de l'Orgull #LGTBI.

Podeu recuperar el ple en aquest enllaç.