Ple municipal del mes d'abril

Última revisió 26-04-2023 15:27
24/04/2023

El ple del mes d'abril, tindrà lloc aquest dimecres, dia 26, a les 19 hores, a la sala polivalent de Can Luna.

El ple es podrà escoltar en directe a través de Ràdio Silenci. Al final, comptarà amb un espai per a preguntes del públic.

Ordre del dia

  1. Aprovació acta de la sessió anterior.

  2. Donar compte al Ple de les resolucions d'alcaldia i els acords de la JGL des del dia 20 de de març i fins el dia 16 d'abril de 2023.

  3. Donar compte al Ple de la liquidació del pressupost de l'exercici econòmic 2022.

  4. Donar compte dels informes de la Tresoreria relatius a la remissió de dades al Ministeri d'Hisenda de la morositat i període mitjà de pagament a proveïdors (PMP) del primer trimestre de 2023.

  5. Donar compte al Ple de l'informe d'Intervenció de data 19/04/2023 referent a la justificació de les aportacions 2022 dels grups municipals.

  6. Donar compte dels informes de control permanent 2022.

  7. Esmena de l'error material a l'acord de Ple de data 29 de març de 2023. Títol de Garriguenca Il·lustre.

  8. Atorgament de la “Distinció Ciutadana” al Sr. Josep M Torrents Sauvage.

  9. Aprovació de la rectificació anual de l'Inventari General Consolidat de l'Ajuntament de la Garriga a data 31 de desembre de 2022.

  10. Proposta de confiscació parcial de la garantia definitiva del contracte de gestió del servei públic de recollida i transport d'escombraries i recollida i neteja del mercat setmanal de la Garriga.

  11. Desestimar la petició de compensació per ruptura de l'equilibri econòmic presentada per l'adjudicatària del contracte de serveis de recollida de residus porta a porta.

  12. Restar assabentats de la fusió per absorció de la societat Giropark, S.A., adjudicatària del contracte de concessió de serveis per la gestió de les zones d'aparcament regulat del municipi de la Garriga, a l'empresa Mifascet, S.L.U.

  13. Aprovació definitiva de la modificació del contracte de serveis de recollida de residus per causa no prevista als plecs administratius.

  14. Denegar l'autorització de cessió del contracte de serveis de neteja de les dependències municipals de l'Ajuntament de la Garriga.

  15. Liquidació del contracte de gestió del servei d'escola bressol municipal.

  16. Aprovació definitiva de la modificació del contracte de concessió del servei de control de l'aparcament regulat del municipi de la Garriga.

  17. Aprovació de modificació pressupostària expedient número 2023/10. Modalitat crèdit extraordinari.

  18. Expedient de modificació de crèdit número 2023/15 modalitat suplement de crèdit.

  19. Relació d'obligacions reconegudes extrajudicial de crèdit mes d'abril.

  20. Aprovació definitiva de la modificació de les clàusules setena, vuitena, novena i desena del conveni de gestió urbanística aprovat en sessió plenària de 27 d’abril de 2011 referit a la permuta de la Fàbrica de Can Luna.

  21. Aprovació del Conveni de cooperació interadministratiu entre l'Ajuntament de la Garriga i el Consorci Besòs Tordera per a la gestió del manteniment i neteja de la xarxa de clavegueram.

  22. Precs i preguntes dels grups municipals

Et pot interessar