Inscripcions als cursos de català

Última revisió 13-09-2019 11:53
16/09/2019

L'Oficina de Català organitza les inscripcions per als cursos de català del Vallès Oriental durant la segona quinzena de setembre.

Tothom qui estigui interessat a fer un curs de català pot adreçar-se a l'Escola Municipal d'Educació, c.Negociant 79,  i informar-se dels diferents nivells i horaris dels cursos que s'imparteixen arreu de la comarca. A més, es fan les proves de nivell corresponents per saber on cal inscriure's i es presenta l'oferta de les sessions presencials i en línia de què disposen. Els cursos són trimestrals amb dues sessions setmanals de 2 h cadascuna. Els preus dels cursos varien depenent del nivell i de la situació personal dels alumnes.

L'Oficina de Català organitza a la Garriga uns cursos de nivell bàsic a les tardes adreçat a totes aquelles persones que volen començar a aprendre català. A més ofereix un curs de conversa als matins per tal d'agafar fluïdesa i confiança a l'hora de parlar.

L'horari d'inscripció serà els matins de dilluns a divendres de 10 h a 13 h i les tardes de dilluns a dijous de 16 h a 19 h del 16 al 27 de setembre.