Votació del logotip del Consell d'Adolescents

Última revisió 12-05-2020 15:58
12/05/2020

Les imatges han estat creades per alumnes de l’EMAD i la votació dels dissenys finalistes es pot fer fins al 26 de maig.

Aquesta votació té per objectiu triar el logo que representarà l'organisme del Consell d'Adolescents, un espai que representa tots i totes les adolescents de la Garriga. 

El Consell d’Adolescents és l’òrgan de participació on nois i noies de 12 a 16 anys poden exercir el seu dret a participar, a expressar les seves idees i pensaments, i on poden proposar accions concretes per transformar el poble.

Es reuneix mensualment.

Tres logotips finalistes

En total, hi ha tres dissenys finalistes, que van preseleccionar els consellers i les conselleres fa uns dies, després de trobar-se “virtualment” amb estudiants de l’Escola Municipal d'Art i Disseny (EMAD).  En aquesta trobada per ZOOM, l’alumnat de l'escola municipal va presentar les seves propostes al Consell, i cada jove va votar-ne una. D’aquí en van sortir els tres logotips finalistes.

Ara, el procés entra a la fase de la votació oberta, que és la que decidirà quina és la imatge final amb què es presentarà el Consell d’Adolescents.

Les votacions es poden fer a través del web de participació: http://participa.lagarriga.cat/participation/vota-el-logo-dels-i-les-adolescents-de-la-garriga/

L'únic requisit per votar és tenir entre 12 i 18 anys.

 

Els 3 logos finalistes.
Els 3 logos finalistes.