L'11a edició de Parelles Artístiques, a la Garriga

Dimecres, 16 d'agost de 2017 a les 08:00

L’Ajuntament de La Garriga, Associació El Far, Osonament, Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA CX inauguren, el proper 18 d'agost, l’exposició de les obres de l’onzena edició de Parelles Artístiques.

Les obres que s’hi podran veure són fruit del treball a “quatre mans” entre artistes amateurs –persones vinculades a serveis de salut mental- i artistes professionals, els quals han treballat per parelles durant el segon semestre de 2016.

En total s’hi podran contemplar 80 peces de diferents disciplines com pintura, escultura, vídeo, fotografia, ceràmica, il·lustració….que han estat realitzades per un total de 164 artistes.

Parelles Artístiques és un projecte comunitari que neix l’any 2006 a Osonament, entitat sense ànim de lucre que gestiona de forma integrada els recursos comunitaris d’atenció en salut mental i addiccions de la comarca d’Osona.

Els objectius de la iniciativa són afavorir la rehabilitació i la reinserció de les persones que tenen algun problema de salut mental i canviar la visió estigmatitzada que existeix a la societat vers la salut mental. Des dels seus inicis, el projecte compta amb el suport de Fundació Antiga Caixa Manlleu i de BBVA i CX.

 

Darrera actualització: 09.08.2017 | 16:51