Inici del nou procés de pressupost participatiu

Última revisió 03-04-2018 11:17
03/04/2018

El proper dijous 5 d'abril, l’Ajuntament torna a engegar un nou procés de pressupost participatiu que possibilitarà incloure propostes de la ciutadania, per valor de 150.000 euros, en les inversions municipals del 2019.

El dia 5 es farà una sessió informativa a la sala de Plens on s’explicarà les novetats d’aquest any i es farà balanç de la primera edició. Posteriorment, del 9 al 29 d’abril, es podran fer aportacions ja sigui a través de les urnes repartides pels principals equipaments municipals o via electrònica al web http://pressupostparticipatiu.lagarriga.cat/

Una de les novetats d’aquesta edició és la possibilitat d’assistir a una jornada participativa per fer propostes conjuntes. El taller s’ha organitzat tenint en compte les valoracions sobre el procés 2018 emeses per garriguencs i garriguenques on es constatava que la majoria d’idees partien de necessitats individuals i no pensades en sentit de poble o de comunitat. La sessió es farà el 21 d’abril a les 10 h a la Torre del Fanal.

cartell
cartell