Aquí podreu trobar totes les notícies, que podeu seleccionar per temes.

Pàgina 1 de 121
 • Consell Infants 21 de novembre de 2019 Manifest pels Drets dels Infants

  Ahir a la tarda, a la reunió del Consell Escolar Municipal de #laGarriga, es va llegir el Manifest en motiu del Dia Mundial dels Drets dels Infants, que enguany ha coincidit amb el 30è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants i el 60è aniversari de la Declaració d’aquesta efemèride.

 • Poda 21 de novembre de 2019 Campanya de poda a la Garriga

  A principis de novembre es va iniciar la campanya de poda als carrers de la Garriga, que s’allargarà fins a la primavera, seguint el Pla d’Arbrat. Es tornen a posar en pràctica les mateixes tècniques de l’any passat, que suposen una poda menys agressiva, que afecta menys la salut dels arbres.

 • Targeta Moneder 21 de novembre de 2019 La Targeta Moneder, una nova acció d’ajut social

  L'Ajuntament ha posat en marxa un nou programa d’ajut social per a famílies i persones usuàries dels serveis socials municipals: la Targeta Moneder.

 • Tallers Teatre 21 de novembre de 2019 Cultura i criança, una conciliació possible

  Des del Teatre de la Garriga – El Patronat es vol apropar la cultura al conjunt de la població i, justament per això, des de ja fa quatre anys s’ofereix un servei per a aquelles persones amb criatures al càrrec que volen gaudir dels espectacles però que sovint ho tenen complicat per qüestions de logística i conciliació familiar.

 • Caminada Marató TV3 20 de novembre de 2019 Caminada solidària

  Per col·laborar amb la Marató de TV3, que aquest any es dedicarà a les malalties minoritàries, l’Equip d’Atenció Primària de la Garriga organitza una caminada solidària.

 • Guanyadora 3r premi 20 de novembre de 2019 Premis de l’Endevina-la 2019!

  El joc Endevina-la!, de l’Oficina de Català i l’ASIC, ha rebut un més de 10.000 respostes per part de la ciutadania, que s’ha animat a participar al concurs i ha intentat resoldre les prop de 100 endevinalles que durant el mes d’octubre podien trobar-se als comerços del poble.

   

 • Festes del Bosc 19 de novembre de 2019 Retorn de les Festes del Bosc

  Sota el nom “Apunts musicals de les festes del bosc”, una jornada recuperarà el caràcter lúdic i cultural d’aquestes festes, que celebraven les famílies estiuejants de principis del segle XX al final del Passeig, just quan acabava l’estiu. 

 • Frida Kahlo 18 de novembre de 2019 Les artistes arriben a les aules

  Alumnes d’educació infantil i primària del municipi treballaran, aquest curs, l’obra de diverses figures destacades de la història de l’art. La novetat, però, és que seran figures femenines. I és que a través del programa “Activitats Culturals a les Escoles” (ACE), l’Ajuntament oferirà tallers d’art on els infants estudiaran l’aportació de les dones al món de l’art, que ha estat –i segueix sent- ignorada i menystinguda.

 • Compost gratuït 18 de novembre de 2019 Accions per la Setmana de Prevenció de Residus

  Del 16 al 24 de novembre el Consorci de Gestió de Residus del Vallès Oriental ofereix compost gratuït per a horts i jardins. L’acció s’impulsa en el marc la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

 • Campanya de grip 15 de novembre de 2019 Comença la campanya de vacunació de la grip

  El Departament de Salut ha iniciat la campanya de vacunació contra la grip d’aquest any 2019/20, que té l’objectiu de prevenir-la i evitar les complicacions i la mortalitat associades a aquesta malaltia.

 • Passeig Congost 15 de novembre de 2019 Renovació del passeig Congost

  Ja han finalitzat les obres  de pavimentació del passeig Congost, entre els carrers de Can Noguera i dels Horts, que van començar el passat mes de setembre.

 • Antiga Caixa Manlleu 14 de novembre de 2019 Nou espai per a la inclusió social

  L’antiga sala d’actes de Caixa Manlleu a la Garriga es convertirà en un espai de formació ocupacional per a persones amb problemes de salut mental.

 • Ascensor de la Sínia 13 de novembre de 2019 L'ascensor de la Sínia, en marxa

  L'ascensor de la Sínia ja funciona i permet connectar l'aparcament amb la plaça Doctor Montal, tot millorant-ne l'accessibilitat. L'horari de servei de 6 a 23 h cada dia, de dilluns a diumenge. 

 • Foment de la Pau 13 de novembre de 2019 Segueixen els actes pel foment de la pau

  El cicle d'actes La Garriga pel Foment de la Pau porta dues noves propostes al poble aquesta setmana.

 • Ple ordenances 12 de novembre de 2019 Increments i noves bonificacions en l’IBI

  El ple extraordinari celebrat dimecres 6 de novembre va servir per aprovar les ordenances fiscals per al proper exercici. Entre les modificacions aprovades, hi ha la introducció de noves bonificacions i alguns augments de l’Impost sobre Bens Immobles.

 • Administració electrònica 12 de novembre de 2019 Aprendre a fer tràmits electrònics

  La implantació de l’administració electrònica a l’Ajuntament ha suposat un canvi tant en la manera de treballar interna del consistori com en la seva relació amb la ciutadania, que disposa d’un sistema que li permet fer tràmits els 365 dies de l’any, les 24 hores del dia i des de qualsevol lloc. 

 • Dinar d'aniversari del Far 12 de novembre de 2019 El Far celebra el seu 10è aniversari

  El passat 9 de novembre l’associació El Far va celebrar el seu 10è aniversari, en un emotiu acte on hi van assistir una setantena de persones. Durant la trobada, que es va fer al restaurant la Garrafa, es va fer un recorregut per la tasca feta des de l'associació.

 • Votació final dels pressupostos participatius 11 de novembre de 2019 Comencen les votacions del pressupost participatiu!

  El pressupost participatiu 2019-2020 és a punt de tancar-se i just ha entrat a la fase de votació final.

 • El Garric 184 11 de novembre de 2019 Els actes del 25-N, portada d'El Garric

  La programació amb motiu del 25-N, Dia internacional per a l'Eradicació de les Violències envers les Dones, és el tema de portada del butlletí d'aquest mes. 

 • Resultats Eleccions 10-N 11 de novembre de 2019 ERC guanya les eleccions del 10-N a la Garriga

  Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) va guanyar ahir les eleccions del 10-N a la Garriga, on va registrar 2.701 vots (28,80% del total).

 • Garr... Riu! 8 de novembre de 2019 10 anys de Mexcla’t

  L'Associació Projecte Mexcla't celebra el seu 10è aniversari amb un cicle “Garr...Riu! Standup Comedy la Garriga”, que porta en diversos espais del poble monòlegs i espectacles diversos.

 • patge 7 de novembre de 2019 Vols fer de patge reial?

  Els Reis de l'Orient necessiten tota l’ajuda possible per poder visitar la Garriga.

 • Festival Silenci 7 de novembre de 2019 2a edició del Festival Silenci

  El Festival Silenci omplirà la Garriga de propostes musicals interessants els propers 8, 9 i 10 de desembre. Els concerts es celebraran en espais tan singulars com la nau de l’empresa Imesde, el taller d’Art String Luthier, l’antiga ferreteria Can Reig, la torre Anita, l’antiga embotelladora d’aigua Fournier, la casa Caritat  i el cinema Alhambra. 

 • Teatre 6 de novembre de 2019 Més de 600 persones passen pel Teatre durant el mes d’octubre

  El Teatre de la Garriga – El Patronat va registrar, el passat mes d’octubre, un públic de 620 persones en la suma dels tres espectacles que va acollir l’equipament: el concert de la pianista i compositora Clara Peya, que hi va presentar Estómac ; el concert familiar del grup Xiula, que va interpretar el seu darrer treball, Dintríssim , i el concert d’Elliott Murphy, que va actuar amb tota la seva banda al complet.

 • Calendari 5 de novembre de 2019 Subvencions del pagament de l’IBI

  Fins al dia 14 de novembre, les persones vídues i les famílies monoparentals poden sol·licitar a l’Ajuntament la concessió de subvencions per a fer front al pagament de l’Impost sobre Béns i Immobles.

Pàgina 1 de 121
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37