Aquí podreu trobar totes les notícies, que podeu seleccionar per temes.

Pàgina 1 de 120
 • OnCodines Trail 23 d'octubre de 2019 Inscripcions a l’OnCodines Trail

  Ja són obertes les inscripcions a l’OnCodines Trail, un repte esportiu solidari contra el càncer que es farà el 21 de març i que compta amb el suport de l’Ajuntament.

 • 60 anys del mercat 23 d'octubre de 2019 Showcooking de cuina de mercat

  En el marc dels actes de commemoració dels 60 anys del mercat de la Garriga, aquest dissabte el públic podrà gaudir d'un showcooking: una demostració de cuina amb productes d’alimentació adquirits al mercat del poble. La sessió anirà a càrrec dels cuiners Pau Gener (Vinòmic) i Albert Felipe (El Nou Trull), i es farà a les 11.30 h a la plaça de l'Església. 

 • Alerta 22 d'octubre de 2019 Alerta per temporals

  Segons les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), s'inicia un període d'intensitat i acumulació de pluges que s'estendrà fins al matí de dimecres 23.

 • Joguines compartides 22 d'octubre de 2019 Joguines compartides als parcs infantils

  Els parcs infantils de Can Caralt i la plaça del Silenci presenten una novetat: l’Ajuntament hi ha instal·lat una estructura amb joguines per compartir. Concretament hi ha col·locat uns mòduls que contenen material de joc d’accés lliure (pales, rasclets, galledes, regadores, sedassos...) per a les criatures que fan servir l’espai.

 • Exposició CAP 22 d'octubre de 2019 Exposició sobre prevenció solar i càncer de pell

  El Centre d’Atenció Primària (CAP) de la Garriga acull aquests dies una exposició itinerant sobre prevenció solar i càncer de pell. L’exposició explica els beneficis del sol per a la salut, però també els seus potencials efectes negatius i els factors de risc per desenvolupar un càncer de pell, així com els senyals d'alerta. 

   

 • Foment de la Pau 21 d'octubre de 2019 Actes pel foment de la pau

  Amb motiu del Dia Internacional de la Pau, la Garriga ha programat un conjunt d’activitats  incloses dins del Cicle d’Actes de Commemoració del Bombardeig i pel Foment de la Pau.

 • Visita a Can Luna 21 d'octubre de 2019 Visita oberta a Can Luna

  El proper 26 d’octubre la sala polivalent de Can Luna obrirà les seves portes de 12 h a 14 h . Les entitats, associacions i persones que assisteixin a la trobada podran intercanviar opinions, explicar quina és la infraestructura que necessitarien per a les seves activitats o comentar quins dies i per quins actes voldrien disposar de l’espai.

 • puiggraciós 21 d'octubre de 2019 Conferència ‘La reconstrucció de Puiggraciós’

  El proper divendres 25 d’octubre (19h), la Fundació Maurí acollirà la conferència que sota el títol ‘La reconstrucció de Puiggraciós’.

 • Ocupació 18 d'octubre de 2019 Programes per millorar l’ocupabilitat de la població

  Amb l’objectiu d’afavorir l’accés al mercat de treball de les persones inscrites al SLO, l’Ajuntament impulsa projectes específics de formació en competències tècniques i transversals. Aquest curs es preveuen dues edicions de programa Emergeix 2020, dissenyat per a ajudar majors de 40 anys a construir el propi projecte professional. També se n’obrirà una edició adaptada per a joves.

 • Vaga general 17 d'octubre de 2019 Serveis mínims durant la vaga General

  Amb motiu de la vaga general d'aquest divendres 18 d'octubre convocada pels sindicats independentistes Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), l'Ajuntament de la Garriga ha decretat  serveis mínims .

 • Caminada per la salut mental 17 d'octubre de 2019 Caminada per la Salut Mental

  L’Associació El Far organitza una caminada popular per la salut mental, el proper 20 d’octubre a partir de les 9.30 h, des de la plaça del Silenci.

 • marxes llibertat 16 d'octubre de 2019 La Garriga, final de la 1a etapa d'una de les Marxes de la Llibertat

  La Garriga acollirà avui dimecres el final de la primera etapa d'una de les Marxes de la Llibertat, concretament la que surt de Vic.

 • Reravera 2019 16 d'octubre de 2019 Herbes remeieres a la Reravera 2019

  Les herbes remeieres centraran les jornades Reravera 2019, que se celebraran el 20 d’octubre a la plaça del Silenci.

 • Elliott Murphy 15 d'octubre de 2019 Elliott Murphy Band al Teatre de la Garriga

  Elliott Murphy pujarà a l'escenari del Teatre de la Garriga el proper 26 d'octubre a les 20 h, per oferir un concert molt especial amb l'Elliot Murphy Band al complet. Les entrades ja es poden comprar a www.teatrelagarriga.cat.

 • Mercat de la Garriga 15 d'octubre de 2019 El mercat commemora els seus 60 anys

  El mercat de la Garriga celebra el seu 60è aniversari i, des de l’Ajuntament, s’han programat un conjunt d’actuacions per commemorar-lo.

 • Jordi Pisa 15 d'octubre de 2019 Xerrada sobre motivació

  L’Oficina de Català inaugura el curs amb la xerrada “Innovadors a través de la història, la motivació de cada dia”, a càrrec del professor Jordi Pisa.

 • Ajuntament de la Garriga 14 d'octubre de 2019 Rebuig a la Sentència de l'1-O

  L'Ajuntament convoca una concentració de rebuig a la Sentència de l'1-0, que s'ha conegut aquest matí. La concentració es farà a les 12 h a la plaça de l'Església, just al davant de l'Ajuntament.

 • can noguera 11 d'octubre de 2019 Les obres al passeig Congost provocaran talls al carrer Can Noguera

  Les obres de pavimentació del passeig Congost entre els carrers de can Noguera i dels Horts, provocaran que el carrer Can Noguera estigui tallat del 14 al 18 d'octubre.

 • Forn de Can Terrers 11 d'octubre de 2019 Excavació al forn de Can Terrers

  Durant el mes de setembre es va portar a terme la segona campanya d’excavació del forn d’obra de Can Terrers.

 • Ocupació 10 d'octubre de 2019 20 anys del Servei Local d'Ocupació

  El Servei Local d’Ocupació (SLO) ha rebut, durant el primer semestre de 2019, un total de 127 ofertes laborals per cobrir 156 llocs de treball. En aquest mateix període ha dut a terme 150 entrevistes ocupacionals, ha contactat més de 700 persones inscrites a la seva borsa de treball i ha cobert 79 dels llocs de feina disponibles.

 • Voluntariat per la llengua 9 d'octubre de 2019 Nova edició del Voluntariat per la llengua

  L'Oficina de Català organitza una nova edició del Voluntariat per la llengua adreçada a aquelles persones que tinguin ganes de practicar el català sense la necessitat de fer exàmens o lluitar per un certificat. És una inicativa per a qui vulgui xerrar, sortir i conèixer gent tot practicant la llengua.

 • Xiula 8 d'octubre de 2019 El grup Xiula actua al Teatre

  El proper 20 d'octubre a les 11.30 h el grup de música familiar Xiula presenta el seu darrer treball, de nom Dintríssim , al Teatre de la Garriga. Les entrades ja es poden adquirir a www.teatrelagarriga.cat .

 • JEP 2019 8 d'octubre de 2019 Activitats familiars a les Jornades Europees de Patrimoni

  Les Jornades de Patrimoni 2019 aterren a la Garriga els propers 12 i 13 d’octubre amb dues activitats per al públic familiar.

 • Curs en gestió del patrimoni 7 d'octubre de 2019 Obertes les inscripcions al curs "Pedres que parlen"

  Les inscripcions al curs “Pedres que parlen. La gestió turística local del patrimoni” ja són obertes i poden fer-se a través d'aquest enllaç

   

 • Accés a cicles 7 d'octubre de 2019 Curs per a l’accés a cicles formatius

  Les persones que vulguin presentar-se a la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà tenen l’oportunitat d’apuntar-se al curs de preparació específic que organitza l’Ajuntament.

Pàgina 1 de 120
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37