Aquí podreu trobar totes les notícies, que podeu seleccionar per temes.

Pàgina 1 de 111
 • Sant Jordi 18 d'abril de 2019 Tot a punt per Sant Jordi

  La diada de Sant Jordi omplirà la plaça de Can Dachs de paradetes de llibres i roses el proper dimarts 23 d’abril. Durant tot el dia, a més, el centre del poble acollirà diverses activitats culturals: al matí, a la plaça de l’Església hi tindrà lloc l’espectacle infantil Sant Jordi Parrander i a la tarda, l’animació per a nens i nenes seguirà amb l’espectacle Zum , de la companyia La Tresca i la Verdesca.

 • Llenguatge inclusiu 18 d'abril de 2019 Xerrada sobre llenguatge inclusiu

  El Servei d’Atenció i Informació a les Dones (SIAD) organitza, el 25 d’abril i dins el cicle Cercle de Dones, la xerrada “Llenguatge no sexista”. La sessió anirà a càrrec de la lingüista Montserrat Vallvé i es farà a les 17.30 h a Can Raspall.

 • Deixallibres 17 d'abril de 2019 Per Sant Jordi, DeixaLlibres a la deixalleria

  La campanya DeixaLlibres arriba un any més per la Diada de Sant Jordi a les deixalleries de la comarca, també a la de la Garriga. L’objectiu d'aquesta iniciativa és allargar la vida útil dels llibres i la reutilització gratuïta de llibres en bon estat, tot fomentant també la prevenció, la desmaterialització i l’economia circular. Els llibres fets servir es poden portar a les deixalleries del 20 al 24 d'abril.

 • Borsa Habitatge 17 d'abril de 2019 La Borsa d’Habitatge, en funcionament

  Les persones que tinguin un pis buit a la Garriga i que el vulguin posar a lloguer ja poden gaudir dels avantatges de la Borsa d’Habitatge. Per contactar-hi només cal que s’adrecin a l’Àrea d’Habitatge de l’Ajuntament, on en rebran tota la informació.

 • Reciclatge 16 d'abril de 2019 Campanya per potenciar el reciclatge

  La Garriga serà, aquest mes d’abril, un dels municipis participants d’una campanya per incrementar els percentatge de recollida d’envasos lleugers procedents dels àmbits de l’hostaleria, la restauració i el càtering.

   

 • Campanya català 15 d'abril de 2019 A l’abril, paraules mil

  L'Associació de Serveis i Comerciants de la Garriga, l'ASIC, amb l'Oficina de Català, han organitzat el joc lingüístic “A l’abril, cada paraula val per mil”. Del 15 al 29 d'abril, 105 establiments de l’ASIC exposaran en els seus aparadors un cartell explicant l'origen d'una paraula. 

 • Vacances 12 d'abril de 2019 Propostes per vacances

  El Centre de Visitants ha programat un conjunt d’activitats per les vacances de Setmana Santa. Aquest mes oferirà la visita teatralitzada a la Doma “L’arxiu de pedra” (6 d’abril); la visita guiada “Doma. Tresor Medieval de la Garriga” (20 d’abril); l’itinerari guiat “El modernisme de la Burgesia” (13 i 20 d’abril), i la visita al refugi antiaeri (13 d’abril).

 • Ludoteca 11 d'abril de 2019 Ludoteca de Setmana Santa

  El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) organitza, els dies 15 i 16 d’abril, la ludoteca de Setmana Santa. El servei funcionarà de 10.30 h a 13.30 h a l’Auditori de l’Escola de Música i anirà a càrrec d’alumnes del Curs de Cangurs.

 • Can Luna 10 d'abril de 2019 Finalitzen les obres a Can Luna

  Els treballs de rehabilitació de la nau principal de Can Luna, que van començar el passat mes de maig, ja estant a la fase final. Amb les obres, l’espai s’ha transformat en una sala polivalent.

 • Asfaltat 10 d'abril de 2019 Tasques d'asfaltat al centre

  L’ultima setmana de març van començar els treballs de millora de l’asfaltat al centre del municipi, i durant aquests dies s’intervindrà en alguns trams dels carrers Sant Francesc, Llerona, Vinyals, Ramon Pasqual i Passeig.

 • Laura Lange 9 d'abril de 2019 Laura Lange, premi d’Òmnium

  L’alumna de l’Institut Vil·la Romana Laura Lange, estudiant de 2n d’ESO, ha rebut el prestigiós Premi Sambori d’Òmnium Cultural, l’únic de narrativa en català dirigit als centres educatius dels Països Catalans.

 • Pressupostos Participatius 8 d'abril de 2019 Recollida de propostes del pressupost, del 8 al 30 d’abril

  La 3a edició dels pressupostos participatius de la Garriga permetrà decidir el destí de 200.000 euros del pressupost municipal d’inversions de l’any 2020. Les propostes es poden fer arribar a l’Ajuntament a del 8 al 30 d’abril, a través del web pressupostparticipatiu.lagarriga.cat i de les urnes que s’han repartit pels diversos equipaments municipals, on cal dipositar-hi les butlletes de paper creades per a l’ocasió.

 • Jornades Esportives 8 d'abril de 2019 Jornades esportives de 6è

  Un total de 300 alumnes de 6è d’educació primària van participar el passat divendres 5 d'abril a la VII Jornada Esportiva de 6è. L'activitat va reunir alumnes de les següents escoles de la Garriga i Figaró: Puiggraciós, Els Pinetons, Giroi, Tagamanent, Sant Lluís Gonçaga, SEK, ISCAT i Montmany.

   

   

 • Caldera biomassa 5 d'abril de 2019 La caldera de biomassa, en marxa

  La caldera de biomassa instal·lada a la zona esportiva de Can Noguera ha entrat en funcionament. La primera connexió es va fer fa un mes amb el pavelló de Can Noguera, que ja gaudeix de climatització i aigua calenta generades per la nova caldera.

 • Expo Mans Unides 5 d'abril de 2019 Exposició sobre el malbarament alimentari

  L'escola verda Els Pinetons acull aquest mes d'abril una exposició sobre el malbaratament alimentari de l'ONG Mans Unides. L'Oficina de Català ha fet coincidir l'entitat amb l'escola, que a l'hora de dinar treballa el projecte d' El plat buit , l'objectiu del qual és deixar el mínim aliment possible al plat amb la finalitat que els alumnes aprenguin a menjar allò que demanen i no llençar res.

 • Barça Femení 4 d'abril de 2019 La Garriga acull el playoff de la lliga femenina de voleibol

  Aquest cap de setmana Garriga acollirà els partits de volei femení entre el Barça i el Feel Volley Acobendas de Madrid. Els equips disputaran els seus dos primers enfrontaments sobre el terreny de joc del poliesportiu de Can Noguera, i el millor d'un total de cinc trobades s'adjudicarà el seu lloc a la final de la lliga Iberdrola, que determinarà qui són les campiones.

   

 • POUM 3 d'abril de 2019 Segueix el procés participatiu del POUM

  El procés per redactar el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de la Garriga segueix el seu curs, i des de fa setmanes resta obert a les propostes i els suggeriments de la ciutadania. Les tres alternatives de l'Avanç del POUM -que és un primer document de treball- es poden consultar, amb detall, a l’Ajuntament (cal demanar-les a Urbanisme) i també telemàticament als webs poumgarriga.com.  També es van presentar en un acte públic al Teatre.

 • Portada 2 d'abril de 2019 El Parc de Bombers, portada d'El Garric

  El Parc de Bombers de la Garriga, que ja es troba en funcionament, és el tema de portada d'El Garric d'aquest mes d'abril. El nomenament de Jordi Pubill com a nou alcalde, després del salt de Meritxell Budó a la conselleria de Presidència del Govern de la Generalitat, és una altra de les notícies destacades d'aquest butlletí. 

 • pressupost 1 d'abril de 2019 Un sopar donarà el tret de sortida dels pressupostos participatius

  Els pressupostos participatius de la Garriga enfilen la seva 3a edició i es presentaran en un sopar-taller el proper 2 d’abril a les 19.30 h a la Torre del Fanal.

 • canvi hora 28 de març de 2019 Aquest cap de setmana, canvi d'hora

  La nit d'aquest dissabte a diumenge, 31 de març, es canviarà l'hora per adaptar-nos a l'horari d'estiu. 

 • tres tombs la garriga 27 de març de 2019 Festa dels Tres Tombs

  L’Associació dels Tres Tombs prepara, un any més, la festa dels Tres Tombs.

 • judit neddermann 26 de març de 2019 Judit Neddermann presenta el seu darrer disc

  Amb la sinceritat i sensibilitat amb la que és coneguda, Judit Neddermann, es va posar el públic a la butxaca des de l’inici del seu concert al Teatre El Patronat el dissabte al vespre. Emmarcat en l’edició del Terra de Sons de la Garriga, el concert de la cantautora maresmenca es va allargar durant una hora i mitja sota el gaudi d’un públic molt participatiu.

 • Nomenament alcalde 25 de març de 2019 Jordi Pubill, nou alcalde de la Garriga

  La fins ara alcaldessa Meritxell Budó ha deixat el seu càrrec al capdavant de l’Ajuntament per incorporar-se a la Conselleria de Presidència en substitució d’Elsa Artadi. Budó ha pres possessió del càrrec de consellera de Presidència i portaveu del Govern aquest al matí. La renúncia de Budó a l’alcaldia ha suposat el nomenament de Jordi Pubill com a alcalde del municipi, després que el regidor rebés 12 vots favorables en un Ple celebrat ahir al vespre.

 • palmeres 22 de març de 2019 Tractament fitosanitari per la plaga del morrut de les palmeres

  El divendres 29 de març es portarà a terme el primer tractament de l’any per controlar la plaga del morrut de les palmeres de les zones verdes del municipi d’acord amb el protocol de tractaments recomanat pel Departament de Sanitat Vegetal de la Generalitat de Catalunya. 

 • Meritxell Budó La Garriga 22 de març de 2019 Meritxell Budó deixa l'alcaldia per ser consellera de Presidència i portaveu del govern de la Generalitat

  Meritxell Budó deixarà, aquest diumenge en un Ple extraordinari, l'alcaldia de la Garriga per ser consellera de Presidència i portaveu del govern de la Generalitat.

Pàgina 1 de 111
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37