Aquí podreu trobar totes les notícies, que podeu seleccionar per temes.

Pàgina 1 de 117
 • Cursos de català 16 d'agost de 2019 Català per a adults

  L'Oficina de Català presenta la nova oferta de cursos, que comencen el 30 de setembre.

 • Vista del conseller Jordi Puigneró 14 d'agost de 2019 Desplegament de la fibra òptica

  La fibra òptica connectarà la Garriga i Cànoves i Samalús, des de Cardedeu, en un tram de 15,1 quilòemtres que seguirà el recorregut de les carreteres BP-5107 i BV-5108. El tram portarà la fibra òptica fins a la cruïlla entre la carretera de Samalús i l’avinguda de Catalunya i, a partir d’aquí, l’Ajuntament podrà iniciar els treballs per fer-la arribar arreu del poble.

 • Mostra d'Art 13 d'agost de 2019 La lluita feminista a través de l’art

  La Mostra d’Art de la Garriga, l’exposició col·lectiva que s’organitza dins els actes del 8M, arriba a la seva 10a edició.

 • Ple municipal 12 d'agost de 2019 L’1 d’octubre de l'any que ve serà festa local

  El darrer ple municipal de juliol va declarar l’1 d’octubre – dia en què es va celebrar el referèndum sobre la independència de Catalunya l’any 2017- com a festa local.

 • Emergeix Jove 9 d'agost de 2019 Recursos per a joves

  El Programa Emergeix Jove, impulsat des de l’Ajuntament per millorar l’ocupabilitat del jovent, va comptar amb una desena de participants.

 • plànol la garriga 8 d'agost de 2019 Nou mapa turístic

  La Garriga disposa d’un nou mapa turístic que substitueix el plànol del municipi que es repartia fins ara les persones que visitaven el poble.

 • programa agost 7 d'agost de 2019 Vacances a la Garriga

  La Garriga és un poble ple de patrimoni i de llocs d’interès. Hi podeu trobar espais arqueològics tan importants com la Vil·la romana de can Terrers o un camp d’aviació de la Guerra Civil, i elements arquitectònics tan variats com castells medievals, esglésies i ermites de totes les èpoques i, és clar, torres modernistes de primer nivell.

 • pugó 6 d'agost de 2019 Lluita biològica contra el pugó

  Entre el 5 i el 9 d’agost es durà a terme un rentat de l’arbrat de dos carrers de la Garriga per tal de combatre una plaga de pugó. Es tracta dels til·lers del carrer Calàbria i dels roures de l'avinguda Pau Casals.

 • oac 6 d'agost de 2019 Horari d'estiu a l'OAC

  Durant el mes d'agost, l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) obre de 9 a 14 h.

 • Holi Festival 5 d'agost de 2019 Els quatre dies i les quatre nits més intenses

  Les places i els carrers del poble han esdevingut, de l’1 al 4 d’agost, punt de trobada, convivència i diversió.  La Festa Major ha arribat a tots els racons de la Garriga, i ha brindat activitats i propostes per a tots els públics i edats: música, teatre, esports, circ, espectacles de foc i d’aigua, sardanes, cercaviles, jocs infantils...

 • Pregó de de Festa Major 2 d'agost de 2019 Comença la Festa Major!

  La cercavila de gegants va encetar ahir la programació de Festa Major, en un recorregut que va finalitzar en una plaça de l'Església plena a vessar. Va ser a la plaça on l'alcaldessa, Dolors Castellà, i el regidor de Cultura, Lluís Rodríguez "Pote", van fer els parlaments inaugurals, en què van desitjar a tots els veïnes i veïnes que gaudissin de la festa, i van agrair la col·laboració de totes aquelles persones que la fan possible. 

 • correfoc la garriga 1 d'agost de 2019 Per un correfoc segur

  Com cada any, des de l'Ajuntament i el Front Diabòlic es recomanen diferents mesures a participants i comerços per tal que els diferents correfocs de Festa Major siguin activitats segures.

 • Informadores la Garriga 1 d'agost de 2019 Informadores sobre reciclatge

  Sota el lema “Aquí no llencem res”, la Garriga se suma a la campanya per reduir el volum de residus que no es separen correctament, impulsada des del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental.

 • Cursos i tallers 1 d'agost de 2019 Àmplia oferta formativa

  Comença un nou curs i, amb ell, arrenca la formació que s’imparteix als centres d’ensenyament municipals. A l’Escola Municipal d’Educació (EME), per exemple, aquest trimestre s’impartiran cursos d’anglès de diversos nivells  i també un taller d’informàtica per aconseguir el certificat ACTIC.  

 • cd sardanistes la garriga 31 de juliol de 2019 Concert de presentació del CD ‘Sardanistes garriguencs’

  El proper diumenge 4 d'agost, a les 12 h al Teatre de la Garriga-El Patronat es presentarà un nou disc ‘Sardanistes Garriguencs’ durant el concert sardanista de Festa Major a càrrec la cobla Mediterrània.

 • Festa Lliure 30 de juliol de 2019 Campanya Festa Lliure, Fes-te Lliure!

  Un any més, l’Ajuntament engega la campanya Festa Lliure, fes-te Lliure, que té l’objectiu de prevenir comportaments sexistes i possibles agressions sexuals durant la Festa Major. Com a novetat, s’habilitarà per primera vegada un Punt Lila: un espai d’atenció i assessorament a les persones que hagin patit o estat testimonis d’aquests comportaments o agressions.

 • cartell festa major 29 de juliol de 2019 La Festa Major, punt de trobada i diversió

  De l’1 al 4 d’agost, la Festa Major de la Garriga omplirà les places i els carrers del poble d’activitats i espectacles per a totes les edats.

 • Club Social El Far 26 de juliol de 2019 El Club Social El Far estrena local

  El Club Social El Far va estrenar el seu nou local, situat al número 52 del carrer Anselm Clavé, ahir a la tarda en un acte oficial en què es va presentar a la ciutadania. Aquest servei d’inclusió sociocomunitària ofereix un espai de lleure i de trobada a persones amb problemàtiques de salut mental.

 • Sopar de Festa Major 25 de juliol de 2019 Festa Major: inscripció prèvia i invitacions

  Algunes de les activitats que es faran durant la Festa Major necessiten inscripció prèvia dels participants o retirar invitació pel control de l'aforament. A continuació podeu consultar el llistat d’aquestes activitats, informar-vos d’on cal retirar la invitació i dels terminis d’inscripció. Bona Festa Major!

 • Cor Sarabanda 24 de juliol de 2019 Les coristes del Sarabanda, pregoneres de Festa Major

  Les components del Cor Sarabanda de la Garriga seran les encarregades del Pregó de la Festa Major 2019, que tindrà lloc el dijous 1 d'agost al vespre i que marcarà l'inici de quatre dies de gresca. Des de l'Ajuntament s'ha optat per un pregó que tingui en compte la cultura que es fa des del poble. Amb aquesta tria, a més, es vol posar en valor i reconèixer la trajectòria d'aquest cor de la Garriga format integrament per dones.

 • Perfil climàtic 23 de juliol de 2019 Compromís contra el canvi climàtic

  La Garriga ha complert el seu compromís de reduir les emissions dels gasos d’efecte hivernacle abans de l’any 2020, segons demostren les dades del Perfil Climàtic del municipi que la Diputació ha lliurat a l’Ajuntament. El Perfil Climàtic és una eina de comunicació on es detalla l’evolució dels consums energètics i de les emissions a poble, així com de la producció de renovables.

   

 • Saligarda 22 de juliol de 2019 La Saligarda, a punt per a la 2a edició

  Una vintena d’entitats i col·lectius del poble, així com persones a títol individual, han treballat en la preparació de la Saligarda 2019, que es va celebrar per primera vegada l’estiu passat com una “festa major alternativa”. La festa arriba els dies 26, 27, 28 i 29 de juliol a la plaça del Silenci amb més de 40 activitats per a  totes els públics.

 • Enquesta comerç 19 de juliol de 2019 El comerç local, en forma

  El comerç de la Garriga té una salut que convida a ser optimista de cara al futur. Aquesta és una de les conclusions de la primera enquesta del clima comercial de la Garriga, que ha elaborat l’empresa J3B3  a encàrrec de l’Ajuntament. “Si bé és cert que  l’època de desacceleració econòmica viscuda els darrers anys ha estat una realitat que ha afectat l’últim esgraó de la cadena de consum, actualment la situació està revertint”, afirma l’estudi.

 • Contenidors 18 de juliol de 2019 S'amplia la recollida de paper i envasos

  Aquest juliol s’ha ampliat el servei de recollida de paper i envasos al centre del poble per evitar els desbordaments dels contenidors que més s’utilitzen. Des d’aquest mes, es duen a terme 3 recollides setmanals en 9 àrees d'aportació del centre.

 • Pla d'Igualtat 18 de juliol de 2019 Pla d’Igualtat de Gènere

  L’Ajuntament treballa en un nou Pla d’Igualtat de Gènere i Diversitat Sexual, més aterrat a la realitat del municipi i als recursos disponibles. Es tracta d’un pla eminentment transversal i per això personal tècnic de diverses àrees municipals ha dut a terme sessions de treball per aconseguir un diagnòstic de la situació actual i definir accions que contribueixin a eradicar les desigualtats.

Pàgina 1 de 117
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37