Aquí podreu trobar totes les notícies, que podeu seleccionar per temes.

Pàgina 1 de 109
 • Portes obertes 20 de febrer de 2019 Portes obertes als centres educatius

  El proper mes de març als centres educatius de la Garriga s’hi faran les jornades de portes obertes de cara al curs 2019-2020. El període de preinscripció previst és del 29 de març al 9 d’abril.

 • Travessa Òscars 20 de febrer de 2019 Participeu a la travessa dels Òscars de la Biblioteca

  La Biblioteca Núria Albó organitza, juntament amb el Cinema Alhambra, una travessa dels premis Òscar, en què cal proposar un guanyador o guanyadora de les categories millor pel·lícula, millor director, millor actor, millor actriu, millor pel·lícula de parla no anglesa i millor pel·lícula d’animació.

 • Indústria metall 19 de febrer de 2019 Nova edició del projecte OIL

  L’Ajuntament de la Garriga participa en una nova edició del projecte OIL: ocupació a la indústria local, que té per objectiu formar persones aturades o en actiu en les noves maneres de treballar que sorgiran arrel de l’automatització de processos productius.

 • Punt Coop 19 de febrer de 2019 Espai d’assessorament sobre cooperativisme a la Torre del Fanal

  Un cop cada 15 dies, a la Torre del Fanal, s’ofereix un servei d’assessorament sobre cooperativisme i Economia Social i Solidària, el PuntCoop.

 • La Mitja 18 de febrer de 2019 La Mitja omplirà d’esport els carrers de la Garriga

  La Mitja Marató torna, enguany, amb un canvi de data, ja que se celebrarà aquest diumenge, 24 de febrer.

 • Xerrada orientació 18 de febrer de 2019 Xerrada d’orientació educativa

  El proper 25 de febrer, l'Auditori acollirà la xerrada Orienta't en família: Com acompanyar els fills i filles en la tria d'itineraris formatius , adreçada a famílies d'alumnes de 3r i 4t d'ESO, batxillerats i cicles formatius.

 • Curs monitor 15 de febrer de 2019 Curs de monitor i monitora al Casal de Joves

  El Casal de Joves, a través del Punt d’Informació Juvenil de la Garriga, organitza el curs de monitor i monitora, destinat a joves majors de 18 anys i que s’impartirà entre l’abril i el maig.

 • Llibre IP 15 de febrer de 2019 Es prepara un llibre sobre Interpretació del Patrimoni

  L’Ajuntament, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, està preparant un llibre sobre Interpretació del Patrimoni (IP), disciplina que encara no compta amb cap publicació en català.

 • Màtria 14 de febrer de 2019 "Màtria", al Teatre

  Dins dels actes de commemoració del bombardeig, aquest dissabte, el Teatre de la Garriga – El Patronat acull Màtria , una obra que reivindica la Història a través de les cartes d’un soldat afusellat a la Guerra Civil, el cos del qual va desaparèixer, a la seva mare.

 • Exposició Josep Maria Serra 14 de febrer de 2019 Exposició en memòria del dibuixant garriguenc Josep Maria Serra

  Aquest divendres 15 de febrer, a les 19 h, s'inaugura a la Fundació Maurí una mostra en memòria del dibuixant Josep Maria Serra i Constantí, nascut a la Garriga el 1922 i que comptarà amb una vintena d'obres de l’artista, on s’inclou material inèdit cedit per la família.

 • Placa Santiago Cucurella 13 de febrer de 2019 Homenatge a Santiago Cucurella

  En el marc del 3r Memorial Santiago Cucurella, s’ha donat el nom de l’historiador a la sala principal de Can Ramos, seu de la Fundació Martí l’Humà.

 • Torre del Fanal 13 de febrer de 2019 L'ascensor a la Torre del Fanal va prenent forma

  Continuen les tasques per a la instal·lació d’un ascensor exterior a la Torre del Fanal, un equipament que farà l’espai totalment accessible.

 • Travessa Viladrau - la Garriga 12 de febrer de 2019 Novetats en la travessa Viladrau-la Garriga

  La tradicional caminada se celebra aquest any el dia 17 de març, per garantir unes millors condicions climatològiques, i per primer cop es podrà fer un recorregut més curt amb sortida des de Collformic.

 • Eva Bach 12 de febrer de 2019 Conferència d'Eva Bach

  El proper dimecres 20 de febrer, la pedagoga, mestra i escriptora Eva Bach oferirà la conferència “Normes i límits als fills i filles”, adreçada a famílies i professionals de l’educació.

 • Rei Carnestoltes 11 de febrer de 2019 Taller del Rei Carnestoltes

  El proper dissabte, 16 de febrer, es durà a terme el taller per construir el Rei Carnestoltes. També es farà un taller de màscares. Aquest és un dels actes previs a la celebració de la rua de Carnestoltes, que enguany serà el dia 2 de març.

 • Pista 1 11 de febrer de 2019 Comencen les obres a la Pista 1

  Amb l’objectiu de millorar l’estat i els serveis de la Pista 1, l’Ajuntament inicia avui les obres d’adequació d’aquest equipament esportiu. El projecte preveu l’enderroc de la tanca metàl·lica que delimita la pista per la part superior, a l’alçada del carrer Pere Ballús, que es troba molt malmesa.

 • carnaval la garriga 8 de febrer de 2019 Obertes les inscripcions de Carnaval

  Les persones que vulguin apuntar-se a la rua de Carnaval del proper 2 de març ho poden fer fins al 22 de febrer.

 • Ascensor Sínia 8 de febrer de 2019 Instal·lació d’un ascensor a la Sínia

  Han començat les obres per a la instal·lació d’un ascensor a l’aparcament de la Sínia, que ha de connectar-lo amb la plaça del Doctor Montal i millorar-ne l’accessibilitat.

 • Gil Carbonés 7 de febrer de 2019 Esport 3 emetrà un documental sobre el garriguenc Gil Carbonés

  Es podrà veure el proper dilluns 11 de febrer a les 19.30 h i forma part de la sèrie Esport Global , d’Oriol Sabata.

 • Mòdul C 7 de febrer de 2019 Apropar el coneixement de la societat catalana

  L'àrea de Serveis de Socials de l'Ajuntament posa en marxa, aquest febrer, el Mòdul C, un projecte que ajuda les persones nouvingudes a conèixer la societat catalana.

 • La Mitja 6 de febrer de 2019 Festa de presentació de La Mitja

  Dissabte 9 de febrer, de 18 a 19.30 h, a la plaça de l’Església, es farà la festa de presentació de La Mitja Marató. La cursa, enguany, canvia de data i se celebrarà diumenge 24 de febrer.

 • Pista de Ca n'Illa 6 de febrer de 2019 Segueixen els treballs a la pista de Ca n’Illa

  La pista poliesportiva de Ca n’Illa comptarà amb dos nous vestidors, que s’ubicaran en dos mòduls prefabricats al costat dels vestidors ja existents. Així, l’equipament passarà a tenir un total de quatre vestidors.

 • Refugi antiaeri de l'estació 5 de febrer de 2019 Visites teatralitzades al refugi antiaeri

  El paper de les dones durant la guerra centrarà les visites teatralitzades que es faran al refugi antiaeri de l’estació el proper diumenge 10 de febrer.

   

 • Visita d'obres 5 de febrer de 2019 Regidores i regidors visiten les principals obres en curs

  Regidors i regidores de la Garriga van participar, dilluns 4 de febrer, en una visita per les principals obres en curs al poble. Amb aquesta visita, des de l’Ajuntament es volia convidar el conjunt de grup municipals del Ple a conèixer de primera mà l’evolució de les obres dels darrers projectes d’aquesta legislatura.

   

 • Malhivern 4 de febrer de 2019 S’aprova una moció per regular la caça a la Garriga

  El grup municipal de SI va presentar al plenari de gener una moció per regular la caça lliure al municipi, que va ser aprovada per 13 vots a favor i 3 abstencions dels regidors de CUP i PSC.

Pàgina 1 de 109
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37