Aquí podreu trobar totes les notícies, que podeu seleccionar per temes.

Pàgina 1 de 102
 • Fra Benet 19 d'octubre de 2018 Canvis al carrer Fra Benet per millorar la seguretat viària

  Per mirar de reduir el nombre de vehicles que circulen pel carrer Fra Benet i la seva velocitat de pas, es canviarà el costat d’aparcament del tram entre els carrers Riera i Passatge Fra Benet, que vindrà a complementar el que ja es va fer a Adoberia - Les Roques.

 • concurs superlectores la garriga 19 d'octubre de 2018 Nova edició del concurs de Superlectors i Superlectores

  El Concurs dels Superlectors  i Superlectores, que pretén fomentar la lectura entre els petits i donar a conèixer la gran varietat de llibres i temàtiques, ja està en marxa a la Biblioteca.

 • Nit de l'Esport 18 d'octubre de 2018 El jurat ja ha triat els finalistes i premiats de la Nit de l’Esport

  El jurat, format pel regidor d'Esports, Joan Esteban, el tècnic d'Esports, Jordi Batllori i els periodistes esportus, Jordi Roig i Jordi Calls, ja ha decidit les persones finalistes de la Nit de l'Esport a la Garriga.

 • El rasclet la garriga 18 d'octubre de 2018 Festa a la Torre del Fanal

  La Torre del Fanal organitza aquest dissabte 20 d'octubre la seva festa del Rasclet.

 • El Far 18 d'octubre de 2018 Solidaritat amb El Far

  L'associació El Far organitza aquest mes d'octubre dues activitats solidàries per recollir donatius i donar a conèixer els seus serveis i actuacions.

 • Voluntariat Llengua 17 d'octubre de 2018 Nova edició del Voluntariat per la llengua

  L'Oficina de Català organitza una nova edició del Voluntariat per la llengua amb l'objectiu que aquelles persones que volen millorar el seu català puguin practicar, gràcies a les parelles lingüístiques.

 • Gamificació 17 d'octubre de 2018 Gamificació per a emprenedors

  Els dies 23 i 25 d’octubre el Servei d’emprenedoria organitza el taller “Potencia la teva idea de negoci introduint la gamificació”.

 • DNI 17 d'octubre de 2018 Els dies 5 i 7 de novembre, renovació del DNI

  Per demanar cita prèvia per a la propera sessió del servei d’obtenció i renovació del DNI cal adreçar-se a l’OAC.

 • Vil·la Romana 16 d'octubre de 2018 Estudi exhaustiu sobre la Vil·la Romana

  Amb l’objectiu d’aprofundir en el coneixement de les estructures que formen la Vil·la Romana de Can Terrers i obtenir dades per a la posterior interpretació evolutiva del jaciment, l’Ajuntament va encarregar la realització d’un estudi arqueoconstructiu del conjunt.

 • Francesc todó la garriga 16 d'octubre de 2018 Pintures de Francesc Todó a la Garriga

  El proper diumenge 21 celebrem la doble inauguració de dues exposicions que són una de sola: "La bellesa discreta", de Francesc Todó, a les seus de la Fundació Maurí  i la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella  de la Garriga.

 • Pluges Congost 15 d'octubre de 2018 El nou episodi de pluges deixa 109,8 mm

  En les darreres 24 hores han caigut 100,4 mm i si hi sumem els 9,4 mm caiguts dissabte, el total és de 109,8 mm entre els dies 13, 14 i 15 d’octubre. Es tracta de l’episodi de pluges torrencials més fort de l’any a la Garriga.

 • ceg 15 d'octubre de 2018 El Centre Excursionista celebra la seva diada social

  El Centre Excursionista Garriguenc celebra la seva Diada social aquest mes d’octubre, el diumenge 21. Els actes se centraran a la plaça Mossèn Jaume Oliveras, on es  troba la seu social del centre.

 • mural casal 11 d'octubre de 2018 El Casal de Joves ha començat el nou curs

  El Casal de Joves de la Garriga ja té a punt els nous cursos per aquest trimestre. Una oferta formativa que va presentar el 5 d'octubre passat durant la seva Festa Major

 • bar del teatre 11 d'octubre de 2018 El bar del Teatre, ja a ple rendiment

  El bar del Teatre, que va obrir portes aquest estiu, ja està a ple rendiment ara com a bar – restaurant, amb una oferta que inclou amanides, tacos i entrepans saludables, amb opcions per a persones veganes, celíaques o amb intoleràncies alimentàries.

 • processionària pi 11 d'octubre de 2018 Control biològic de la processionària del pi

  El proper divendres 19 d’octubre es portarà a terme el control de la processionària en pinàcies pels greus problemes urticants i al·lèrgics que representa aquesta plaga, tant per persones com per animals domèstics.

 • Festival Silenci 10 d'octubre de 2018 Arriba el Festival Silenci

  Entre els dies 12 i 14 d’octubre, la Garriga acull la primera edició de Silenci. Festival de Música en Espais Singulars . Es tracta d’un certamen que programa una desena de concerts en espais d’interès patrimonial del municipi, com la casa Barbey, l’ermita de Can Nualart, l’hotel boutique Edelweiss o el cinema Alhambra.

 • síndic a la garriga 10 d'octubre de 2018 Visita de l'Oficina del Síndic de Greuges

  El proper dimarts 16 d'octubre l’equip del Síndic serà a la Garriga   per atendre les persones i entitats que vulguin fer consultes o exposar les seves queixes en relació amb la vulneració dels seus drets per part de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas,...).

 • Arranjament pisos 10 d'octubre de 2018 Arranjament d'una desena de pisos per a gent gran

  L’Ajuntament, amb la Diputació de Barcelona, du a terme enguany un nou Programa d’Arranjament d’Habitatges, per millorar les condicions d’accessibilitat, seguretat, higiene, habitabilitat i eficiència energètica de les llars.

 • Teatre 9 d'octubre de 2018 Música per a tota la família, al Teatre

  Un espectacle còmic amb la música clàssica més reconeguda com a banda sonora. És el Concerto a Tempo d’Umore , la proposta que l’Orquestra de Cambra de l’Empordà portarà aquest octubre al Teatre de la Garriga – El Patronat.

 • Jornades Europees Patrimoni 9 d'octubre de 2018 Visites guiades per les Jornades Europees del Patrimoni

  La Garriga s’uneix, els dies 13 i 14 d’octubre, a la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni organitzant dues visites guiades pel municipi.

 • Tempesta 8 d'octubre de 2018 Cauen 54 litres per metre quadrat en menys de 3 hores a la Garriga

  La tempesta d’aquest diumenge a la tarda va descarregar a la Garriga 54 litres per metre quadrat entre les 17.55 i les 20.45 h, un aiguat que va causar inundacions i desperfectes en diversos punts del municipi, la caiguda d’alguns arbres i retencions a la C17, degut a l’acumulació de pluja a la carretera, a l’alçada dels Tremolencs.

 • Patrimoni 8 d'octubre de 2018 Obertes les inscripcions pel nou curs d’Interpretació del Patrimoni

  L’Ajuntament i el Centre de Visitants organitzen un nou curs d’Interpretació del Patrimoni, que té per objectiu establir una connexió entre turisme, Interpretació del Patrimoni (IP) i creativitat.

 • BiblioLabs 5 d'octubre de 2018 Arriben a la Garriga els BiblioLabs

  Aquest mes d’octubre, la Biblioteca Núria Albó acull tres tallers emmarcats en el programa BiblioLab de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. El projecte, que es porta per primer cop a la Garriga, vol impulsar el coneixement de manera dinàmica i fomentant la creativitat, la innovació i l’experimentació.

 • forn can terrers la garriga 5 d'octubre de 2018 El forn de Can Terrers, més gran del que es pensava

  La intervenció arqueològica al forn de Can Terrers de la Garriga deixa al descobert una estructura molt més gran del que es pensava. 

 • cursos casal joves la garriga 5 d'octubre de 2018 Inscripcions als cursos del Casal de Joves

  Ja estan obertes les diferents inscripcions dels cursos i tallers del Casal de Joves.

Pàgina 1 de 102
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37