Aquí podreu trobar totes les notícies, que podeu seleccionar per temes.

Pàgina 1 de 105
 • Trenet Solidari 11 de desembre de 2018 La Garriga, amb La Marató de TV3

  A la Garriga s’organitzen diverses activitats que col·laboren amb La Marató de TV3, que enguany va dedicada a la lluita contra el càncer, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.

 • Donació de sang 11 de desembre de 2018 Donacions de sang en el mes de desembre

  El Banc de Sang i Teixits organitza dues jornades de donació de sang a la Garriga, els dies 14 i 28 de desembre.

 • Festa del Cinema Curt 11 de desembre de 2018 La Garriga se suma a les projeccions d’“El dia més curt”

  El Cineclub la Garriga, amb la col·laboració del bar l'Illot i Llavors Vermuteria, s'ha afegit a les projeccions que formen part de la Festa Mundial del Cinema Curt.

 • Biocides Zero 10 de desembre de 2018 Nova trobada per conèixer el projecte La Garriga Biocides Zero

  El proper dissabte 15 de desembre a les 16 h, l’Ajuntament de la Garriga ha organitzat una nova trobada oberta a la ciutadania per explicar el projecte La Garriga Biocides Zero.

 • Borsa lloguer 10 de desembre de 2018 Nou servei de mediació per llogar pis amb garanties

  El dia 1 d’octubre l’ajuntament va signar un conveni de col·laboració en matèria d’habitatge amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental, pel qual s’ha creat el programa Mediació d’habitatges buits per a lloguer assequible .

 • 10 de desembre de 2018 El dia 13, assessorament sobre clàusules sòl

  El Servei d’assessorament i orientació jurídica en matèria de clàusules abusives s'oferirà aquest dijous dia 13 de 9.30 a 12.30 h a l'OAC.

 • Emprenedoria 7 de desembre de 2018 Formacions en emprenedoria

  En el mes de desembre, el Servei d’Emprenedoria organitza les dues darreres activitats formatives de l’any: “30 trucs perquè Google s’enamori de la teva web (2a sessió)” i “10 coses que els autònoms han de saber i ningú els explica”.

 • concurs foto la garriga 7 de desembre de 2018 La millor foto del mercat

  L'Ajuntament de la Garriga organitza un concurs a instagram per trobar la millor fotografia del mercat.

 • Morrut de les palmeres 5 de desembre de 2018 Tractament fitosanitari per la plaga del morrut de les palmeres

  El divendres 14 de desembre es portarà a terme el tercer i últim tractament de l’any per controlar la plaga del morrut de les palmeres de les zones verdes del municipi d’acord amb el protocol de tractaments recomanat pel Departament de Sanitat Vegetal de la Generalitat de Catalunya.

 • Parc de Jocs 5 de desembre de 2018 El Parc de Jocs s’instal·la a la plaça de l’Església

  A partir del dia 10 de desembre, la canalla podrà divertir-se un any més al Parc de Jocs, que en aquesta ocasió s’instal·la a la plaça de l’Església, amb més espai per a les diferents activitats.

 • Fem poble 5 de desembre de 2018 ‘Fem poble!’ amb el comerç local

  L’àrea de Comerç de l’Ajuntament arrenca la campanya Fem poble! , que vol posar en valor el paper del comerç local, i el tracte professional i de confiança que comporta, en la vida del municipi.

 • recollida de joguines 4 de desembre de 2018 Recollida de joguines a Can Luna

  El Grup Il·lusió de la Garriga organitza una recollida de joguines amb l’objectiu d’entregar-les la nit de Reis a Ses Majestats els reis d'Orient, per tal que puguin portar-les a les cases de les nenes i dels nens que estan passant un mal moment.

 • Casal de Nadal 2018 4 de desembre de 2018 Torna el Casal de Nadal

  Els dies 24, 27, 28 i 31 de desembre i 2, 3, 4 i 7 de gener, torna a organitzar-se el Casal de Nadal, que tindrà lloc a l’escola Giroi, amb diversos horaris disponibles.

 • Consell Adolescents 3 de desembre de 2018 L’adolescència té la paraula

  Després d’una dècada d’existència del Consell d’Infants, l’àrea d’Ensenyament ha volgut donar continuació al projecte amb nois i noies de més de 12 anys. Per això, aquest desembre es constitueix el primer Consell d’Adolescents de la Garriga.

 • Pianola 3 de desembre de 2018 “La Solfa des de dins”, en paper

  S’ha publicat en paper l’estudi sobre l’activitat de l’editorial Victoria i la seva fàbrica de rotlles de pianola a la Garriga La solfa des de dins. Secrets del paper perforat per Victoria .

 • pressupost participatiu 30 de novembre de 2018 1400 persones voten al Pressupost Participatiu

  Un total de 1400 persones, que han emès 3809 vots, han participat en la votació final del Pressupost Participatiu 2019, una proporció que se situa uns 4 punts percentuals per sobre de la mitjana de participació dels municipis d’entre 10.000 i 20.000 habitants del país que duen a terme una votació d’aquestes característiques.

 • Festa de la Mongeta del Ganxet 30 de novembre de 2018 Torna la Festa de la Mongeta del Ganxet

  La cita, que arriba a la seva IV edició, serà diumenge 2 de desembre a la plaça de Can Dachs, a partir de les 12 h.

 • Festa de la Llum 29 de novembre de 2018 La Garriga dóna la benvinguda al Nadal amb la Festa de la Llum

  Un any més, la Festa de la Llum, dissabte 1 de desembre, donarà el tret de sortida a les activitats de Nadal a la Garriga.

 • El Garric 174 desembre 2018 29 de novembre de 2018 Ja ha sortit el Garric de desembre

  El Consell d’Adolescents, un nou òrgan de participació per a joves de 12 a 16 anys, és el tema de portada del butlletí municipal del mes de desembre.

 • Cartes GC 28 de novembre de 2018 Es busca material de la Guerra Civil per a fer un llibre

  L’associació La Garriga Secreta, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Garriga, està treballant en l’elaboració d’un llibre sobre vivències de la Guerra Civil de famílies garriguenques per commemorar el 80è aniversari del bombardeig que va viure el municipi.

 • arrela 28 de novembre de 2018 Propostes d’acció del projecte Arrela't

  Dilluns 3 de desembre, a les 13.30 h el Teatre de la Garriga acull la segona sessió participativa per treballar en la diagnosi del projecte Arrela’t, que vol crear teixit entre els diferents sectors relacionats amb l’entorn agrari del municipi.

 • Educació 360 27 de novembre de 2018 La Garriga s’adhereix a l’Aliança Educació 360

  El plenari del novembre va aprovar per unanimitat l’adhesió del consistori a aquesta iniciativa, que té per objectiu que tothom tingui accés a les noves oportunitats educatives.

 • Vil·la romana 26 de novembre de 2018 Presentació de l’estudi de Can Terrers

  Després d’un treball exhaustiu de 3 anys, diumenge dia 2 de desembre es presenta l’estudi arqueoconstructiu de la Vil·la Romana de Can Terrers.

 • EMAD 23 de novembre de 2018 L’EME i l’EMAD participen en projectes d’orientació per reduir l’abandonament escolar

  L’EME I l’EMAD participen en el Pla d’orientació de Suport a les transicions educatives, un projecte que impulsa la Diputació de Barcelona, a través de la Gerència de Serveis d’Educació, amb l’objectiu de reduir l’abandonament escolar prematur i facilitar les transicions educatives.

 • SIAD 23 de novembre de 2018 El SIAD renova la imatge

  El Servei d’Informació i Atenció a les Dones ha renovat la seva imatge, amb un nou logotip i la publicació d’un díptic amb informació d’aquest servei públic, que ofereix atenció, especialitzada i confidencial, a dones del municipi.

Pàgina 1 de 105
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37